Άθλος! Ο Valentino Rossi στην Άραγκον

Άθλος! Ο Valentino Rossi στην Άραγκον

Είναι πραγματικά άθλος αυτό που κάνει ο Valentino Rossi ακόμα και αν δεν καταφέρει να ξεπεράσει τις ΕΔ1 και δεν μετέχει στον αγώνα. Μόνο η μετάβαση του στην Άραγκον αποτελεί άθλο για τον μεγάλο αθλητή, αν και η πεποίθηση είναι ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τις ΕΔ1 και να αγωνιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 5 σημάδια που σου δείχνουν ότι δεν κάνεις σωστή προπόνηση

Ο Ιταλός άσος του Moto GP έκανε τα αδύνατα …δυνατά και μόλις 22 μέρες μετά τον τραυματισμό του στάθηκε στα πόδια του και όπως επιβεβαιώθηκε και από τον ίδιο θα βρεθεί στην ισπανική πίστα.

«Την Τρίτη έκανα 20 γύρους, ενώ την Δευτέρα μόνο 2 και πήρα τις απαντήσεις που ήθελα. Εν τέλει το τεστ που έκανα ήταν θετικό», είπε ο Rossi «Θέλω να ευχαριστήσω τον Dr. Lucidi και την ομάδα του που με βοήθησαν ώστε να αισθάνομαι το λιγότερο δυνατό πόνο στο πόδι».

«Προφανώς και μετά το τεστ πονούσα, αλλά σήμερα το πρωί που έκανα εξετάσεις στον Dr. Pascarella, τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Έτσι αποφάσισα να πετάξω για την Aragon και θα προσπαθήσω να οδηγήσω την Μ1 μου αυτό το σαββατοκύριακο».

Η κατάσταση του Vale έρχεται να διαψεύσει τόσο το δελτίο τύπου της Yamaha που έκανε λόγο για αποκατάσταση της υγείας του μετά την Άραγκον, αλλά και τους γιατρούς που υπολόγιζαν θεραπεία 30 με 40 ημερών.

Βέβαια η απόφαση που πήρε ο μεγάλος αθλητής αποτελεί ένα μεγάλο ρίσκο, ακόμα και να τρέξει στον αγώνα –που αυτό πιστεύεται- αφού ενδεχόμενο πέσιμο θα είναι τελειωτικό για την πορεία του στο πρωτάθλημα, όπως έπαθε πριν από μερικά χρόνια ο Lorenzo. Ο ίδιος βέβαια γνωρίζει καλύτερα και το σίγουρο είναι ότι οι μεγάλοι αθλητές παίρνουν μεγάλα ρίσκα, αλλά και τα πρωταθλήματα κερδίζονται με ρίσκο.

«Αν πάρω το πράσινο φως την Παρασκευή, θα έχω την αληθινή απάντηση για την κατάστασή μου μετά τις ΕΔ1, διότι η οδήγηση με την Μ1 θα είναι πολύ μεγαλύτερη πρόκληση».
Την Δευτέρα και την Τρίτη ο Vale μπήκε στην πίστα του Misano για να δοκιμάσει το πόδι του, πάνω στην πιο «αδύναμη» προσωπική του R1. Χτες οι Ιταλοί ήταν βέβαιοι ότι ο Rossi είχε πάρει την απόφασή του και σήμερα, μετά από μια σειρά εξετάσεων το πρωί, την επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ιταλός άσος.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...