Το …έφαγες το στήσιμο;

Το …έφαγες το στήσιμο;

Πλύθηκες , ντύθηκες με τα απολύτως απαραίτητα, έβαλες και το καλύτερο σου εσώρουχο, έλεγξες τα πάντα, ακόμα και αν παγώνει καλά η σαμπάνια στο ψυγείο και περιμένεις… Και περιμένεις… και περιμένεις… και ξαφνικά χτυπάει το …κινητό σου!

Κοιτάς το ρολόι σου! Η ώρα έχει περάσει κατά ένα τέταρτο από την συμφωνημένη, δίνεις τόπο στην οργή και απαντάς στο κινητό.

- Έλα αγάπη… έρχομαι… έμπλεξα…. Μπλα, μπλα, μπλα.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Συμφωνείς με τις δικαιολογίες, αλλά πρέπει να περιμένεις. Βάζεις ένα ποτό και ανοίγεις την τηλεόραση….

Η ώρα περνάει και το κουδούνι της εξώπορτας δεν χτυπάει. Αρχίζουν να σε ζώνουν τα …φίδια! Έχει πάει ήδη μια ώρα μετά το καθορισμένο ραντεβού!

Ξαφνικά σου σκάει μήνυμα στο κινητό. «Έρχομαι» γράφει.

Σκέφτεσαι τι πρέπει να κάνεις! Αποφασίζεις τίποτα! Νιώθεις τα ρούχα να σε πνίγουν όπως και τα νεύρα σου. Τα βγάζεις, τα πετάς πρόχειρα στο σαλόνι και μένεις με το ακριβό και καλό σου εσώρουχο… βάζεις ακόμα ένα ποτό και περιμένεις.

Κλείνεις την τηλεόραση, βάζεις μουσική και σκέφτεσαι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχει καθυστερήσει. Σηκώνεσαι πας τον μεγάλο καθρέφτη που έχεις στο χολ και κοιτάς τον εαυτό σου. Δεν κρίνεις, απλά κοιτάς και σκέφτεσαι πόσο μαλάκας είσαι που ανέχεσαι τέτοιες συμπεριφορές…

Το μυαλό τρέχει στο κορμί, στο πρόσωπο της «αγάπης» σου. Συγκρίνεις με το είδωλο σου στον καθρέφτη και αποφασίσεις για ακόμα μια φορά ότι ταιριάζετε!

Κοιτάς το ρολόι σου: Η ώρα έχει πάει μιάμιση μετά το ραντεβού και αρχίζεις πλέον να φορτώνεις.

Ανοίγεις το ψυγείο και τσιμπολογάς το ένα από τα μεζεδάκια που έχεις φτιάξει για να συνοδεύσουν τη σαμπάνια… Κλείνεις το ψυγείο αλλά αμέσως το ξανανοίγεις. Αρπάζεις την σαμπάνια και την ανοίγεις. Ρουφάς για γερή δόση από το μπουκάλι και πας προς το σαλόνι. Ρουφάς μια δεύτερη, μια τρίτη και ξαπλάρεις αναπαυτικά στον καναπέ.

Θέλω να χωρίσω, σκέφτεσαι.

Μήπως την έχω πάρει λάθος τη ζωή μου; Ξανασκέφτεσαι

Ξαφνικά χτυπάει το κινητό! Το κοιτάς και δεν το σηκώνεις! Ξαναχτυπά και πάλι… και πάλι… και πάλι…

Η ώρα περνάει και έχεις κατεβάσει σχεδόν όλη την σαμπάνια, όταν ξαφνικά ακούς το κουδούνι. Σηκώνεσαι και ανοίγεις «Είσαι καλά παιδί μου;» ουρλιάζει «Σ' έχω πάρει 15 φορές! Έχω αρχίσει να παίρνω τα νοσοκομεία! Δεν είχαμε ραντεβού;»

Κοιτάς το καθυστερημένο σου αμόρε και απαντάς «Ναι, είχαμε στις 20.30. Έχει καταντήσει αηδία αυτή η ιστορία» λες και κλείνεις την πόρτα κατάμουτρα!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα