Μαγειρέψτε μαζί, κάνει καλό στη σχέση!

Μαγειρέψτε μαζί, κάνει καλό στη σχέση!

Ακόμα και αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις κάνε …κάτι! Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο και ίσως πολύ δύσκολο, μπορείς να το επιχειρήσεις άνετα, είτε είσαι με τη σχέση, είτε με την γυναίκα σου και δες το γιατί.

Το να κάθεσαι και να βλέπεις αθλητικά, ενώ η άλλη μαγειρεύει για σένα, δεν είναι και ότι το καλύτερο για την γυναίκα. Και δεν μιλάμε για μια καθημερινή μέρα. Την καθημερινή όλοι έχουμε τις δουλειές μας και αφού η καλή σου γνωρίζει ότι δεν μαγειρεύεις, το κάνει εκείνη. Μιλάμε για ένα σαββατόβραδο που περνάτε μαζί στο σπίτι.

Η εικόνα να είσαι εσύ στο Facebook ή να βλέπεις αθλητικά και η άλλη να μαγειρεύει ανήκει μάλλον σε εποχές ασπρόμαυρων ελληνικών ταινιών! Η σχέση είναι κάτι που εξελίσσεται και δυναμώνει μέσα από μικρά πράγματα της ζωής και αυτό είναι και το μαγείρεμα. Τι και αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις. Μόνο να κόψεις τις πατάτες αρκεί… Μόνο η παρέα αρκεί.

Άνοιξε λοιπόν ένα μπουκάλι κρασί, βάλε σε δύο ποτήρια και στρώσου μαζί της στην κουζίνα. Αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις, ρίξε ιδέες, πες τη γνώμη σου και γενικά βοήθησε.

Αν ξέρεις να μαγειρεύεις, φτιάξε κάποιον μεζέ ή ανταλλάξτε απόψεις για το φαγητό!

Πρόσεχε, μην είσαι επίμονος και μην πεις ποτέ η μάνα μου το έκανε έτσι ή αλλιώς! Είναι κάτι που προσβάλει τη γυναίκα και μην ξεχνάς ότι και η καλή σου έχει μάνα και το πιθανότερο είναι ότι την αντιγράφει.

Άσε τα σχόλια για τους γονείς σας και αφοσιώσου στην στιγμή που είναι δική σας. Παίξε με το μαγείρεμα, γελάστε, χαλαρώστε.

Σκέψου και κάτι ακόμα. Για την γυναίκα το μαγείρεμα είναι άγχος. Είναι θέμα νοοτροπίας που έχει πάρει από το σπίτι της, όπως όλες σχεδόν οι γυναίκες. Βγάλτης το άγχος και κάντην να δει το μαγείρεμα ως παιχνίδι.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Κρίση μέσης ηλικίας: Όσα πρέπει να ξέρετε για... όταν έρθει η ώρα
Πολλοί άνδρες περνούν από μια φάση όπου εξετάζουν σκληρά τη ζωή που ζουν. Νομίζουν ότι θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι, και αν θέλουν να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή, αισθάνονται την επιθυμία να το