Μήπως ξέχασε τα γενέθλια σου;

Μήπως ξέχασε τα γενέθλια σου;

Τα γενέθλια είναι ίσως η πιο σημαντική γιορτή του ανθρώπου μετά την γιορτή. Η ονομαστική μας γιορτή είναι ανάμνηση του θανάτου του Αγίου, του οποίου έχουμε το όνομα. Αντίθετα τα γενέθλια είναι η ημέρα που ήρθες στον κόσμο, η ποιο σημαντική μέρα για σένα. Όμως τι γίνεται όταν την ξεχνά η γυναίκα σου ή ο κολλητός σου;

Το βέβαιο είναι ότι στεναχωριέσαι, επειδή αυτή η μέρα έχει κάτι το διαφορετικό. Είναι το συναίσθημα που νιώθουν πολλοί, είναι οι αναμνήσεις, είναι τα χρόνια που πέρασαν, είναι πολλά.

Είναι βέβαιο ότι στεναχωριέσαι όταν μια τέτοια σημαντική μέρα την ξεχνάνε οι άνθρωποι που αγαπάς. Όμως μη μένεις εκεί, μη χαλιέσαι. Μείνε με τη λογική, άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε. Δώσε τόπο στην οργή λοιπόν αλλά μη σιωπήσεις.

Πάρε λοιπόν τηλέφωνο τον άνθρωπο σου, που σε ξέχασε και πες του ότι θέλεις να βγείτε. Πάτε για φαγητό, για ποτό και πάνω εκεί ξεφούρνησε του το! Πες του ήρεμα να σου πει χρόνια πολλά γιατί μεγαλώνεις έναν χρόνο…

Το βέβαιο είναι ότι από την αντίδραση θα καταλάβεις αν πραγματικά σε αγαπά.

Βασική θα είναι απαρηγόρητος ή απαρηγόρητη αν είναι η σχέση σου. Θα το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε κουβέντα. Θα ψάξει να βρει ένα κέικ και ένα κεράκι να το κάνει τούρτα για να σβήσεις… Θα κάνει τα πάντα!

Τότε δικαιολόγησε την αμέλεια. Άνθρωποι είμαστε, κρίση έχουμε, πολλά προβλήματα έχουμε, όπως έχουμε και ένα μυαλό.

Αν όμως δεν κάνει τίποτα απ΄ όλα αυτά και αρκεστεί σε ένα απλό συγνώμη, τότε μάλλον καλύτερα να ξανασκεφτείς τη σχέση ή την κολλητή φιλία!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αν σου κάνει αυτά τα 5 στο στοματικό τότε να την …παντρευτείς!
Πολλές γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια όταν κάνουν στοματικό σεξ, επειδή φοβούνται ότι κάνουν κάτι λάθος και φυσικά αυτό χαλάει όλη τη μαγεία του στοματικού σεξ.