Πως θα διατηρήσεις σωστά τη σχέση στη δουλειά

Πως θα διατηρήσεις σωστά τη σχέση στη δουλειά

Κάποιοι θα έλεγαν ότι μια σχέση στο γραφείο δεν είναι και ό,τι καλύτερο, όμως σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας είναι πολύ συχνό φαινόμενο
Εξάλλου, όταν οι περισσότεροι εργαζόμενοι δουλεύουν αρκετές ώρες και έχουν ελάχιστο χρόνο για προσωπική ζωή είναι αναμενόμενο να δημιουργούν πιο στενές σχέσεις με τους ανθρώπους που γνωρίζουν στο γραφείο τους.

Αμερικάνικη έρευνα συμπέρανε ότι το 84% των εργαζομένων ηλικιών 18-29 ετών υποστήριξαν ότι θα έκαναν εύκολα σχέση με ένα συνάδελφό τους, το 40% δήλωσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα αν κάποιος συνάδελφός του έκανε σχέση με τον προϊστάμενο τους, ενώ το 20% των γυναικών και το 9% των αντρών έχουν κάνει σχέση με το αφεντικό τους.

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που γνωρίστηκαν σε γραφείο και κατάφεραν να κάνουν μια ουσιαστική σχέση που οδήγησε σε γάμο, με το ζεύγος Obama είναι ένα από τα πιο γνωστά παραδείγματα, όμως κατάφεραν να διατηρήσουν τις ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή.

1. Κράτα τις ισορροπίες

Η σχέση σου μπορεί να αναστατώσει τις ισορροπίες στο γραφείο, να κάνει τους συναδέλφους σας να αισθανθούν ότι έχει δημιουργηθεί μια «συμμαχία» που μπορεί να επηρεάσει τη δουλειά. Για αυτό μην αλλάξεις συμπεριφορά στο γραφείο αλλά μόνο στο σπίτι.

2. Να είσαι έτοιμος για τα χειρότερα

Κανείς δεν ξεκινάει μια σχέση με τη λογική ότι θα χωρίσει μια μέρα. Όμως όταν πρόκειται για συνάδελφο καλό είναι να ξέρεις από την αρχή πως θα διαχειριστείς ένα πιθανό χωρισμό. Πρόκειται εξάλλου για κάποιο άτομο που βλέπεις καθημερινά.

3. Να είσαι ειλικρινής

Μην προσπαθείς να το κρύψεις αλλά ανακοινώσε τη σχέση την κατάλληλη στιγμή. Είναι καλύτερο να ενημερώσεις τους συναδέλφους σου για την κατάσταση πριν ξεκινήσουν φήμες που δεν σε ευνοούν.

4. Να παραμείνεις επαγγελματίες

Μην τσακώνεσαι στο γραφείο με το αίσθημα, μην κρατάς μούτρα και κυρίως μην είστε διαχυτικοί μπροστά στους άλλους.

ΠΗΓΗ: Pasmina.gr

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Αν σου κάνει αυτά τα 5 στο στοματικό τότε να την …παντρευτείς!
Πολλές γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια όταν κάνουν στοματικό σεξ, επειδή φοβούνται ότι κάνουν κάτι λάθος και φυσικά αυτό χαλάει όλη τη μαγεία του στοματικού σεξ.