10 tips για να μην γίνεις ο «πέφτουλας» του γυμναστηρίου!

10 tips για να μην γίνεις ο «πέφτουλας» του γυμναστηρίου!

Ο άντρας που έχει αυτοπεποίθηση είναι πιο ελκυστικός από εκείνον που χαμηλώνει το βλέμμα μπροστά σε μια γυναίκα, όπως επίσης, ελκυστικός είναι εκείνος που έχει στιλ, τύπο και δεν την πέφτει σε κάθε θηλυκό που κυκλοφορεί στο γυμναστήριο. Πως λοιπόν την πέφτεις σε κάποια ή ακόμα και σε κάποιες, χωρίς να βγάλεις το όνομα ότι είσαι ο «πέφτουλας» του γυμναστηρίου;

Παλιά τον «πέφτουλα» τον λέγανε …σαλιάρη, που με το που έβλεπε θηλυκό ξεχνούσε τα πάντα και κολλούσε μέχρι το σημείο να γίνει ενοχλητικός. Αυτοί οι τύποι ανδρών, όσο όμορφοι και καλογυμνασμένοι και αν είναι, είναι που απεχθάνονται οι γυναίκες.

Αντίθετα, επιλέγουν τους τύπους που έχουν στιλ και δεν εκδηλώνονται αμέσως ως ανοιχτό βιβλίο!

Δες λοιπόν τι μπορείς να κάνεις:

1. Διακριτικότητα και …αδιαφορία

Αν σου αρέσει κάποια, φρόντισε να μην καρφώνεσαι, σε σημείο που να γίνεις αντιληπτός και φυσικά ενοχλητικός. Κοίτα διακριτικά, χωρίς να τροποποιήσεις το πρόγραμμα σου, σύμφωνα με το δικό της, έτσι για να την ακολουθείς στο διπλανό μηχάνημα. Κάνε το πρόγραμμα σου και να είσαι βέβαιος ότι κάποια στιγμή θα τύχει να είστε δίπλα – δίπλα και τότε πιάσε κουβέντα.

2. Πρόσεχε όταν ανοίξεις το στόμα σου

Καμιά γυναίκα δεν εντυπωσιάζεται από έναν άντρα που νομίζει ότι τα ξέρει όλα και θεωρεί ότι είναι ο πιο ωραίος άντρας στον κόσμο. Η διαφορά μεταξύ του «ψώνιου» και του άντρα με αυτοπεποίθηση είναι τεράστια. Και το να γίνεις ψώνιο στο γυμναστήριο είναι το πιο εύκολο, καθώς λίγο τα βάρη, λίγο τα μπράτσα σου που θα φουσκώνουν μπορεί να σε παρασύρουν.

3. Δείξε αυτοπεποίθηση

Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση είναι πολύ πιο ελκυστικός από έναν άντρα που χαμηλώνει το βλέμμα μπροστά σε μια γυναίκα. Οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια δίπλα σε έναν άντρα. Πρόσεχε όμως να μη το παρακάνεις. Άλλο η σοβαρότητα και άλλο να προσποίησε ότι έχεις «τύπο». Χαμογέλα όπου πρέπει, γέλα δυνατά εκεί που πρέπει και μίλα σοβαρά εκεί που πρέπει!

4. Η πρώτη ατάκα έχει σημασία

Βρες κάτι έξυπνο να αρχίσεις την κουβέντα. Κάτι που να είναι σχετικό με το χώρο που βρίσκεστε και με αυτό που κάνετε, δηλαδή το γυμναστήριο και την προπόνηση. Τα σχόλια για τον καιρό είναι μάλλον περιττά, όπως και για την πολιτική. Για τα αθλητικά, ούτε λόγος! Και φυσικά δεν χρειάζεται να της πεις ότι έχει ωραίο σώμα, πίστεψε μας, το ξέρει!
Άνοιξε κουβέντα με αφορμή μια σωστή εκτέλεση άσκησης ή μια διατροφική ερώτηση ή απλά ρώτησε την αν τελειώνει από την άσκηση που κάνει ώστε να χρησιμοποιήσεις το όργανο.

5. Κοίτα στα μάτια, αλλά όχι επίμονα!

Είναι σημαντικό να την κοιτάς στα μάτια, αλλά πρόσεξε: Δεν πρέπει να την κοιτάς τόσο επίμονα σαν τον Τζακ Νίκολσον στη Λάμψη… Κοίτα την στα μάτια στιγμή που χρειάζεται και μετά απέσπασε για λίγο το βλέμμα σου αλλού για μερικά δευτερόλεπτα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο στο φλερτ να νιώσει ότι ενδιαφέρεσαι για αυτά που σου λέει. Αν κοιτάς δεξιά και αριστερά συνεχώς θα αρχίσει να σκέφτεται ότι βαριέσαι.

6. Χαμογέλα

Το χαμόγελο είναι ο καλύτερος τρόπος να σπάσεις τον πάγο και να δείξεις ότι απολαμβάνεις την κουβέντα μαζί της. Δεν χρειάζεται να γελάς με όλα όσα λέει γιατί θα σε περάσει για χαζό άλλα μια στο τόσο σκάσε ένα χαμόγελο.

7. Βάλε χιούμορ… και αν δεν έχεις …άστο!

Οι γυναίκες γοητεύονται ιδιαίτερα από έναν άντρα με χιούμορ, όμως αν δεν το έχεις άστο καλύτερα… δεν χρειάζεται να γίνεις σαν τον Στάθη στους «Αμάν» που λέει τα κρύα ανέκδοτα!

8. Κάνε κομπλιμέντο… αλλά μην γίνεις γλοιώδεις

Κάνε ένα κομπλιμέντο, αλλά μην το παρακάνεις. Μια φιλοφρόνηση αρκεί. Το καλύτερο είναι να παρατηρήσεις τα στυλ της, τι φοράει και να επιλέξεις κάτι από αυτά για να πεις ότι το βρίσκεις ωραίο. Έτσι θα νιώσει ότι την παρατηρείς και ότι δεν χρησιμοποιείς τετριμμένες ατάκες του τύπου τι ωραία μάτια που έχεις και άλλα τέτοια.

9. Αν σε ενδιαφέρει, δώσε στοιχεία διακριτικά

Αν πράγματι νομίζεις ότι σε ενδιαφέρει και αν διακρίνεις ένα ενδιαφέρον από την πλευρά της, μην ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου αμέσως. Δώσε της το όνομα σου, στο Facebook, εκτός αν η ίδια σου ζητήσεις τηλέφωνο. Αν θέλει θα επικοινωνήσει μαζί σου. Το πέσιμο θέλει υπομονή για να πιάσει. Αν είναι θα σου κάνει αίτημα στο Facebook και τότε θα ανταλλάξετε τηλέφωνα. Ποτέ μην ζητήσεις το δικό της προφιλ πρώτος!

10. Αν δεν σε ενδιαφέρει

Αν τελικά δεις ότι δεν σε ενδιαφέρει, για τον έναν ή τον άλλον λόγο, τότε καλό είναι να βρεις μια δικαιολογία να αποχωρήσεις διακριτικά και με ευγένεια.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε τι κερδίζεις αν …αυτοσαρκάζεσαι!
Αν και στο παρελθόν κυριαρχούσε η άποψη πως τα άτομα που αυτοσαρκάζονται, κρύβουν με αυτόν τον τρόπο τις ανασφάλειες τους, η παρούσα μελέτη αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο.