5 σοβαροί λόγοι να μην μιλάς στη νύν… για την πρώην!

5 σοβαροί λόγοι να μην μιλάς στη νύν… για την πρώην!

Όσο open mind και αν είσαι μην πέσεις στη παγίδα να ξεκινήσεις να μιλάς στη νυν σχέση για την πρώην. Θα ανοίξεις τον ασκό του Αιόλου και αυτό είναι δεδομένο! Αν την ώρα που της μιλάς για μία προηγούμενη σχέση σου και αυτή δείχνει άνετη και χαλαρή , είσαι σε μειονεκτική θέση, διότι Θα σας κάνει εικόνα και θα της γίνει μετά εμμονή.

Δεν πρέπει να την βάλεις στη διαδικασία να την απασχολεί ούτε με ποια ήσουν πριν, ούτε γιατί χωρίσατε , ούτε πόσο την αγάπησες, ούτε τι σχέδια είχατε.

1. Από τη στιγμή που είσαι με την καινούργια κοπέλα σου, σημαίνει πως έχεις κλείσει τους προηγούμενους λογαριασμούς σου.

2. Οι γυναίκες είναι ανταγωνιστές η μια με την άλλη, θα σκάφτεσαι συνέχεια ότι έχει κάτι λιγότερο από την πρώην σου και συνεχώς θα έχετε καυγάδες και λογομαχίες. Όσο ακομπλεξάριστη κι αν είναι η νυν σύντροφος, οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις θα είναι αναπόφευκτες.

3. Στο μυαλό της φαντάζει παράλογο να μιλάς για το παρελθόν, όπως αντίστοιχα και εσύ θα ένιωθες παράξενα και ίσως να νευρίαζες μαζί της αν ξεκινούσε να σου λέει με κάθε λεπτομέρεια τι έκανε πριν από εσένα.

4. Εάν ξεκινήσεις να λες ιστορίες για πως περνούσατε με την πρώην σου, η θα πιστέψει ότι σ' αυτή τη σχέση είναι αναλώσιμη και περαστική. Θα ξεκινήσει να μη λειτουργήσει άνετα απέναντι σου και να μη δώσει αληθινά συναισθήματα σε αυτή τη σχέση που έχετε ή χτίζετε τώρα.

5. Στην αρχή κάθε σχέσης είναι σίγουρα καλό και οι δύο σύντροφοι να προβούν σε μια αμοιβαία ενημέρωση σχετικά με το παρελθόν τους. Εάν όμως δεν είναι έτοιμος ο ένας από τους δυο καλυτέρα ας το αφήσετε, δεν χρειάζεται να της μιλήσεις για το παρελθόν.

Οι άντρες , σε αντίθεση με τις γυναίκες , είναι λιγότερο πρόθυμοι στο να διατηρήσουν φιλικές σχέσεις με την πρώην σύντροφο τους. Όταν ένας άντρας ερωτεύεται δεν μπορεί να αποδεχτεί την φιλία σαν ενδεχόμενο μετά το τέλος της ερωτικής σχέσης.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε για τους μύθους των «απαγορευμένων» ασκήσεων!
Μην κάνεις αυτή την άσκηση είναι απαγορευμένη! Μην κάνεις την άλλη, είναι επίσης απαγορευμένη! Καμιά δεκαριά ασκήσεις «απαγορεύουν» οι γυμναστές των γυμναστηρίων.