Γιατί να της ετοιμάζεις μόνο εσύ το πρωινό;

Γιατί να της ετοιμάζεις μόνο εσύ το πρωινό;

Προφανώς από τα παλιά χρόνια έχει επικρατήσει η συνήθεια να πηγαίνεις ή να φτιάχνεις πρωινό για την καλή σου! Ως έκφραση αγάπης, που σου μαγειρεύει, που σε πλένει και σε σιδερώνει… μάλλον για κάποιον από αυτούς τους λόγους επικράτησε αυτή η συνήθεια. Ισχύει όμως σήμερα που οι …καλές μας έχουν πλέον …χειραφετηθεί;

Προφανώς και δεν ισχύει και ο λόγος είναι απλός: Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε ισότητα των δύο φύλων και οι γυναίκες εδώ και πολλά χρόνια μοιράζονται τις δουλειές στο σπίτι με τον καλό τους. Ακόμα και αν δεν είναι παντρεμένοι και απλώς συζούν!

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι άντρες και μαγειρεύουν (η αλήθεια είναι ότι μαγειρεύουν καλύτερα) και βάζουν πλυντήριο και απλώνουν και σφουγγαρίζουν και γενικά κάνουν σχεδόν όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Η αλήθεια πλέον είναι ότι ο καιρός των ασπρόμαυρων ελληνικών ταινιών πέρασε και πλέον η γυναίκα δεν μένει σπίτι να καθαρίζει, σιδερώνει να μαγειρεύει και να περιμένει τον καλό της να έρθει κουρασμένος από τη δουλειά!

Πέρασε λοιπόν ο καιρός που στην ταυτότητα της γυναίκας έγραφε «οικοκυρικά»! Οι περισσότερες πλέον δουλεύουν και μάλιστα καταλαμβάνουν και καλύτερες θέσεις στην αγορά εργασίας από τους άντρες.

Επομένως ποιος ο λόγος να το παίζεις συνεχώς καλός και να ετοιμάζεις εσύ το πρωινό να το προσφέρεις στο κρεβάτι;

Από την άλλη δεν είναι κακό, ειδικά αν σε ικανοποίησε …τέλεια το βράδυ και εσύ πλέον το βλέπεις ως ένα ευχαριστώ! Αλλά εδώ που τα λέμε, μπορεί να σε ικανοποίησε τέλεια, αλλά και εκείνη ικανοποιήθηκε τέλεια, αλλιώς δεν θα ήταν καλή… Σκέψου το!

Επομένως και εδώ τα πράγματα είναι μοιρασμένα. Στο σεξ είναι πολύ σπάνιο να ικανοποιείται το ένα μέρος και όχι το άλλο, μη πω ότι είναι αδύνατον!

Επομένως και πάλι δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι υποχρεωμένος και να ετοιμάζεις πρωινό… εκτός αν θέλεις να την καλοπιάσεις για μια ….πρωινή συνέχεια του βραδινού σέξ!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα