Αυτά είναι τα 11 σημεία που σε κάνουν σέξι!

Αυτά είναι τα 11 σημεία που σε κάνουν σέξι!

Η αυτοκριτική είναι μεγάλο προσόν του άντρα! Έτσι λοιπόν πρέπει να γνωρίζεις στο …περίπου φυσικά, πόσο σέξι είσαι! Βέβαια πρέπει να γνωρίζεις και τη διαφορά του ωραίου με του σέξι άντρα, αφού στη πραγματικότητα δεν μετράει τόσο το «ωραίο» αλλά το «σέξι».

Μέτρησε λοιπόν πόσο σέξι φαίνεσαι στα μάτια των γυναικών:

1. Απαντάς εγκαίρως στα μηνύματά τους αφού καμιά τους δεν θέλει δίπλα της κάποιον που απαντά μετά από ώρες στην απλή ερώτηση «Τι κάνεις;».

2. Φοράς το T-Shirts στο μέγεθός του, ούτε μεγαλύτερο, ούτε μικρότερο, αφού δεν είναι αισθητικά ωραίο ένας άνδρας να φορά ρούχα που δεν του κάνουν, ούτε να είναι κολλημένα επάνω του, ούτε τρία νούμερα μεγαλύτερα.

3. Φοράς κάλτσες που ταιριάζουν με τα ρούχα σου.

4. Όταν βγαίνεις ραντεβού την κοιτάς στα μάτια και δεν χαζεύεις σε ό,τι περνάει γύρω σου.

5. Ακούς και προσέχεις ότι λέει. Από το πιο σημαντικό μέχρι το πιο ασήμαντο.

6. Μυρίζεις όμορφα, αφού πάντα φοράς κολόνια που σου πάει και ταιριάζει με την εποχή και δεν την φοράς με το …κιλό!

7. Την βοηθάς σε κάθε στιγμή, δηλαδή πιάνεις εκείνη την κούπα που δεν μπορεί να φτάσει στο ράφι, μαζεύεις τα πιάτα από το τραπέζι, όταν τρώτε μαζί στο σπίτι της.

8. Την φιλάς, όταν την αφήνεις στο σπίτι της και δεν της λες ένα σκέτο «Μιλάμε»

9. Την αγκαλιάζεις μετά από μια κακή ημέρα. Είναι εκείνες οι μέρες, που γυρνάει κομμάτια και μέσα στα νεύρα και το μόνο που χρειάζεται είναι φαγητό και αγκαλιά.

10. Της ανοίγεις την πόρτα του αυτοκινήτου ή του μαγαζιού που πηγαίνετε ενώ της τραβάς την καρέκλα για να καθίσει.

11. Βγάζεις να πληρώσεις, αν και κάποιοι μπορεί κάποιοι να το θεωρούν ξεπερασμένο με την οικονομική κρίση, ωστόσο, ένας άνδρας καλό είναι να βγάζει το πορτοφόλι το να πληρώσει το φαγητό, γνωρίζοντας ότι εκείνη θα κεράσει κάτι άλλο!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα