Πως θα φτιάξεις σχέση με τη γνωριμία της …παραλίας;

Πως θα φτιάξεις σχέση με τη γνωριμία της …παραλίας;

Την γνώρισες στην παραλία, φίλη, φίλης και πάει λέγοντας. Περάσατε μαζί με την παρέα ένα ωραίο σαββατοκύριακο και μετά χωρίσατε για την επιστροφή στη πόλη. Όμως κανένας από τους δύο δεν έδωσε τηλέφωνο…

Στη διαδρομή όμως της επιστροφής κάτι σε τρώει. Θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα αυτή τη κοπέλα, θέλεις να προχωρήσει κάτι αλλά ως αδαείς δεν ζήτησες τηλέφωνο της. Τι κάνεις;

Αρχικά αφήνεις να περάσει η μέρα και δεν ρωτάς κανέναν από τους κοινούς γνωστούς. Περίμενε να δεις τι θα γίνει την επομένη. Αν εκείνη θέλει να σε αναζητήσει θα το κάνει.

Πολλές φορές η υπομονή είναι χρυσός και καλό θα είναι να δεις τι θα γίνει. Αν θέλει να βρει το τηλέφωνο σου μπορεί. Βέβαια θα μπορούσε να σου το ζητήσει, αλλά ίσως και εκείνη σκέφτηκε όπως εσύ. Ντράπηκε!

Αν πάρει τηλέφωνο έχει καλώς. Αν δεν πάρει όμως την δεύτερη μέρα παίρνεις εσύ τηλέφωνο τον κοινό φίλο. Μη ρωτήσει αδιάφορα, δεν υπάρχει λόγος. Μπες κατευθείαν στο θέμα και ας φας καζούρα.

Όσο για την προσέγγιση στη κοπέλα, εκεί είναι που πρέπει να προσέξεις. Θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς ότι δεν έχει σχέση. Προσπάθησε να μάθεις ότι μπορείς περισσότερο γι αυτήν πριν κάνεις το βήμα να την καλέσεις στο τηλέφωνο!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...