8 σημεία που δείχνουν το πόσο …φλερτάκιας είσαι;

8 σημεία που δείχνουν το πόσο …φλερτάκιας είσαι;

Το φλέρτ για πολλούς είναι τέχνη, για άλλους απλά ένας τρόπος επικοινωνίας και …κατάκτησης. Αναρωτήθηκες ποτέ αν είσαι «επιστήμονας» του φλέρτ ή απλά ερασιτέχνης;

Μάθε λοιπόν πως ξεχωρίζει ο καλός φλερτάκιας:

1. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση
Αγαπά τον εαυτό του και έχει την αυτοπεποίθηση ότι μαγεύει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ίσως είναι το βλέμμα, ίσως η στάση του σώματος, ίσως πάλι το λέγειν. Πάντως η αυτοπεποίθηση κυριαρχεί σε όλες της τις εκφάνσεις της.

2. Ο …τολμών νικά
Είναι υπέρμαχος του «ο τολμών νικά» και φυσικά πάντα φροντίζει να τολμά, ασχέτως αποτελέσματος.

3. Είναι μοδάτος
Ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας, όχι όμως κάγκουρας όμως και δείχνει ότι «ναι, ξέρω τι μου πάει και πώς να το φορώ». Με απλά λόγια, τα φορά τα ρούχα δεν τον φοράνε.

4. Ακούει χωρίς «εγώ»
Είναι καλός ακροατής χωρίς να αναλώνεται σε επιδειξιομανείς εκφράσεις όπως «εγώ, μία φορά, εγώ και πάλι εγώ».

5. Δεν έχει παραπανίσια ιστορία…
Ο καλός φλερτάκιας δεν έχει να πει μία παραπλήσια ιστορία από αυτή της γυναίκας που φλερτάρει.

6. Δεν δείχνει απελπισμένος
Για να φλερτάρει κάποιος πρέπει να μην δείχνει απελπισμένος. Η ανάγκη και η υπερπροσπάθεια για να τον προσέξει το εν δυνάμει «θήραμα» φαίνεται και είναι αποκρουστική.

7. Φλερτάρει …στοχευμένα!
Αυτός που επιμένει να φλερτάρει απροκάλυπτα συνήθως δεν έχει γούστο και πέφτει σε ατοπήματα του τύπου «όποιος να ‘ναι, ό,τι να ‘ναι», γεγονός που μόνο γοητευτικό δεν κάνει τον άλλον

8. Ξέρει τα όρια του…
Ο «φλερτάκιας» γνωρίζει το παιχνίδι και το απολαμβάνει. Αυτό του δίνει το πάνω χέρι και κυρίως την ικανότητα να γνωρίζει τα όρια του παιχνιδιού. Ξέρει πότε να σταματά και πότε να υποχωρεί. Το φλερτ που προσφέρει ευχαρίστηση δηλαδή και όχι απλά για να το κάνει.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...