Μη γίνεσαι το τραπεζάκι της, γίνε το στήριγμα της!

Μη γίνεσαι το τραπεζάκι της, γίνε το στήριγμα της!

Κάποιοι άνδρες έχουν την εσφαλμένη εντύπωση ότι το «την αγαπώ» σημαίνει ότι της κάνω όλα τα χατίρια και μάλιστα αδιαμαρτύρητα. Κάποιες γυναίκες, οι περισσότερες, έχουν τη τάση να εκμεταλλεύονται αυτή την αδυναμία του άντρα.

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς είμαστε εξαρτώμενοι από τις γυναίκες, ειδικά αν εκείνη αρχίσει τα …μυξοκλαψίματα. Ωστόσο κάποιοι το παρακάνουν σε σημείο που οι γυναίκες τους καβαλάνε στη πραγματικότητα.

Για τη γυναίκα ο άντρας δεν είναι απλά ένα αρσενικό που την βρίσκει στο κρεβάτι, όποτε θέλει αυτή ή ο δυνατός που κουβαλάει τα ψώνια και σηκώνει τα βαριά έπιπλα όταν είναι η ώρα για καθάρισμα!

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν τον άντρα στήριγμα και όταν δεν το βρίσκουν αυτό, αρκούνται στα υπόλοιπα (σώμα, δύναμη, ομορφιά κλπ) και απλά παίρνουν το θέμα πάνω τους.

Πως γίνεται αυτό; Επειδή η γυναίκα έχει ανεπτυγμένο το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και έτσι αν δεν βρει αυτό που θέλει, το «στήριγμα» εν προκειμένω, τότε παίρνει από μόνη της τα ινία!

Αν σου αρέσει αυτή η κατάσταση, έχει καλώς. Αλλά σε ποιο λογικό άντρα θα αρέσει να του λένε «πήδα» και αυτός να «πηδάει»;

Γίνε λοιπόν ο πραγματικός άντρας. Γίνε εκείνος που την υπολογίζει, την ακούει, αλλά στο τέλος παίρνει τις αποφάσεις.

Γίνε εκείνος που μπαίνει μπροστά στα δύσκολα και στέκεται όρθιος.

Γίνε το στήριγμα της και όχι το τραπεζάκι της!

Τώρα θα μας πείτε, ότι κάποιες στιγμές και οι άντρες λυγίζουν. Να είσαι βέβαιος ότι, όταν φτάσει εκείνη η στιγμή, εκείνη θα σταθεί δίπλα σου και θα σε στηρίξει. Αν δεν το κάνει, τότε δεν αξίζει για σένα!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...