Πως μπορεί να χαλάσεις ένα ρομαντικό δείπνο!

Πως μπορεί να χαλάσεις ένα ρομαντικό δείπνο!

Μπορεί να της τα έχεις μαζεμένα, ωστόσο δεν είναι λόγος αυτός να χαλάσεις μια ωραία στιγμή. Να χαλάσεις ένα ωραίο ρομαντικό δείπνο σε κάποιο καλό εστιατόριο. Όσο νεύρα και να έχεις πρέπει να τα ελέγξεις και δες πως γίνεται αυτό!

Σκέψου ότι για αν συσσωρεύουν τα νεύρα σου και αν ξεσπάσεις στο ρομαντικό αυτό δείπνο, σημαίνει ότι δεν βρίσκεσαι αρκετά με τη γυναίκα σου. Είναι η δουλειά, η καθημερινότητα, τα διαφορετικά ωράρια, αλλά δεν έχετε χρόνο να είστε μαζί ώστε να εκτονωθείτε σταδιακά.

Εκείνη μπορεί να έχει κάνει τα μύρια λάθη, αλλά και εσύ δεν είσαι αλάθητος. Σκέψου λοιπόν ότι αφού δεν τα είπες τη κατάλληλη στιγμή, η ώρα του ρομαντικού δείπνου είναι η πιο ακατάλληλη.

Από την άλλη συλλογίσου γιατί ο άνθρωπος σου επέλεξε να είναι μαζί σου σε αυτό το δείπνο; Μήπως θέλει να τα βρείτε. Μήπως θέλει να στα πει και να ηρεμήσετε; Μήπως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως νομίζεις; Μάζεψε λοιπόν τα νεύρα σου, όσο δίκιο και να έχεις και άσε την να μιλήσει.

Μείνε ψύχραιμος όσο την ακούς. Ακόμα και τις πιο ηλίθιες δικαιολογίες να ακούσεις δεν χρειάζεται να εκραγείς. Απάντησε την ήρεμα και ήρεμα εξέθεσε την άποψη σου. Στρίμωξε την με μπόλικη πολιτική και όχι με φωνές. Δείχνε ψυχρός και αδιάφορος εκεί που πρέπει και γλυκός εκεί που σου δίνεται η ευκαιρία.

Με τις φωνές το βέβαιο είναι ότι θα χάσεις το δίκιο σου. Με την ψυχραιμία θα το κερδίσεις και το πιθανότερο είναι να τα βρείτε!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...