8 σίγουρα tip για να τη ρίξεις, στο μπαρ!

8 σίγουρα tip για να τη ρίξεις, στο μπαρ!

Είναι βράδυ και έχεις βγει εσύ κυνηγός και αναζητάς το υποψήφιο …θήραμα σου και μετά από αρκετό ψάξιμο, το εντοπίζεις στο μαγαζί να κάθεται αμέριμνο και να χορεύει, να γελάει, να διασκεδάζει. Τι πρέπει να κάνεις για να της τραβήξεις την προσοχή;

Όλα ξεκινούν με τα μάτια. Κοίταζε την επίμονα μέχρι να σε αντιληφθεί. Μόλις γίνει αυτό και σε πάρει χαμπάρι, αν της αρέσεις, θα πιάσει το νόημα και θα ξεκινήσει κι αυτή τα βλέμματα. Αν όμως δείξει τελείως αδιαφορία, παρ όλη την προσπάθεια σου να της δώσεις να καταλάβει ότι σου τράβηξε την προσοχή, τότε πολύ πιθανόν φίλε μου, η τύπισσα να μην ενδιαφέρεται και να μην της αρέσεις.

Την πλησιάζεις και αφήνεις στην άκρη τα γλοιώδη σχόλια τύπου "Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου!", τοποθετείς ένα μεγάλο χαμόγελο, την κοιτάς στα μάτια και της συστήνεσαι.

1. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία σωστή αρχή. "Γεια σου, είμαι ο Τάδε, πώς περνάς?" Ωραιότατο! Χωρίς καμία τρελή προσπάθεια για την ατάκα της χρονιάς. Επόμενο είναι να σου δώσει το χέρι της και να σου πει κι αυτή τo όνομα της. Να είσαι ειλικρινής, ξέρουμε όλοι πολύ καλά γιατί πήγες να της μιλήσεις.. επειδή σου άρεσε.

2. Μπορείς να πεις κάτι όπως "Σε είδα από εκεί που καθόμουν και μου έκανες εντύπωση και γι αυτό αποφάσισα να έρθω να σου μιλήσω, ελπίζω να μην ενοχλώ". Εκείνη την στιγμή είναι στο χέρι της κυρίας, αν την ενοχλείς να στο πει. Της έδωσες πολύ ευγενικά την ευκαιρία να σε αποφύγει

3. Μην της κάνεις ανάκριση. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ένα από τα χειρότερα πράγματα που κάνουν οι άντρες όταν γνωρίζουν μια κοπέλα είναι να την βομβαρδίζουν με ερωτήσεις. "πού μένεις, με τι ασχολείσαι, πόσο είσαι, ποιά είναι τα χόμπι σου, τι έφαγες το μεσημέρι,"

4. Την βλέπεις την άλλη να έχει βγει έξω για να πιεί, να χορέψει, να διασκεδάσει. Φορτώνοντας την με τόσες ερωτήσεις την ζαλίζεις και το πιο πιθανό είναι να ψάχνει την έξοδο κινδύνου.

5. Αν αυτή η γνωριμία πάει καλά, θα έχεις την δυνατότητα να την ρωτήσεις ότι θες στο πρώτο ραντεβού σας. Κάνε τις βασικές ερωτήσεις και μείνε σε αυτές. Ρώτα το όνομα της, το αν περνάει καλά, αν έρχεται συχνά σ αυτό το μέρος, κάνε της κι ένα κομπλιμέντα και σταμάτα εκεί.

6. Πες της κάτι αστείο να γελάσει, δείξε ότι έχεις χιόμουρ, γνώρισε και την υπόλοιπη παρέα της. Αν σε συμπαθήσουν οι φίλοι/φίλες της έχεις πολλά συν στο βιογραφικό σου!!

7. Αφού περάσει λοιπόν έτσι ευχάριστα η ώρα, είσαι στο σημείο να της ζητήσεις τον αριθμό ή το facebook της.

8. Κατά προτίμηση, τον αριθμό! Πες λοιπόν κάτι όπως ¨Θα μου άρεσε πολύ να σε ξαναδώ... θέλεις να μου δώσεις τον αριθμό σου;". 

Λογικά, στον δίνει και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε 5 τρόπους για να διπλασιάσεις τα οφέλη από την προπόνησή σου
Πολλές φορές θα έχεις αναρωτηθεί πώς μπορείς να διπλασιάσεις τα οφέλη σου από την προπόνηση. Σίγουρα μία σωστή διατροφή αλλά και ένα έντονο πρόγραμμα είναι δύο τρόποι γνωστοί και περπατημένοι.