8 βήματα για να την ρίξεις στη παραλία

8 βήματα για να την ρίξεις στη παραλία

Θέλεις η μέρα σου στη παραλία να είναι …εποικοδομητική. Ψάχνεις σαν κυνηγός το «θήραμα» σου και δεν θέλεις να φύγεις με …άδεια χέρια. Δες λοιπόν τι πρέπει να κάνεις.

1. Η άφιξη…

Όταν φτάσεις στην παραλία εντόπισε το σημείο που σ΄ ενδιαφέρει. Μη μείνεις όμως πολύ ώρα. Μια ματιά εδώ, μια εκεί και θα δεις τις παρέες που ίσως να κολλήσεις. Το πολύ 30 δεύτερα αναζήτησης φτάνουν, δεν είναι ανάγκη να καρφωθείς ότι ψάχνεσαι.

2. Δείχνε χαλαρός…

Χαλαρά και χωρίς να δίνει σημασία γύρω σου, πιάσε μια κοντινή ξαπλώστρα ή στρώσε την πετσέτα σου σε απόσταση …βολής. Ούτε μακριά, αλλά ούτε τόσο κοντά που να ενοχλήσεις.

3. Μην κοιτάς…

Μην κοιτάς προς την παρέα ή προς το άτομο που έχεις σταμπάρει. Μόνο φευγαλέα και με αδιάφορο βλέμμα.

4. Μη δείχνεις νάρκισος…

Μην κάνεις κινήσεις που αναδεικνύουν το σώμα σου. Δεν χρειάζεται, φαίνεται ότι είσαι γυμνασμένος. Οι περισσότερες κινήσεις θα θεωρηθούν ναρκισισμός.

5. Θυμήσου ότι δεν είσαι κολυμβητής στους Ολυμπιακούς

Μην πάρεις θέση κολυμβητή σε Ολυμπιακούς αγώνες για να βουτήξεις! Μπες απλά, χαλαρά και βούτα κανονικά. Ούτε οι τρελές απλωτές χρειάζονται.

6. Η αιτία για κουβέντα

Μια καλή αιτία να πιάσεις κουβέντα με το άτομο που σε ενδιαφέρει, είναι να το ρωτήσεις ευγενικά αν μπορεί να ρίχνει μια ματιά στα πράγματα σου, όταν εσύ θα βρίσκεσαι στο νερό.

7. Να είσαι ευγενικός

Μην ξεχάσεις να ευχαριστήσεις όταν επιστρέψεις!

8. Να είσαι απλός….

Να θυμάσαι ότι ελκύει η απλότητα και οι μετρημένες κουβέντες και όχι ο εντυπωσιασμός και η πολυλογία. Αν είναι το άτομο που σε ενδιαφέρει να σου μιλήσει θα το κάνει, αν όχι, τότε περιμένεις το επόμενο χαλαρά και χωρίς άγχος!!!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...