7 σημεία που σε κάνουν γοητευτικό στα γυναικεία βλέμματα

7 σημεία που σε κάνουν γοητευτικό στα γυναικεία βλέμματα

Οι γυναίκες όπως και οι άνδρες κοιτάζουν την εξωτερική εμφάνιση, όμως γοητευτικό δεν σε κάνει η ομορφιά, αλλά όλο αυτό που βγάζεις προς τα έξω.
Πάμε να δούμε ποια είναι τα επτά χαρακτηριστικά του γοητευτικού άνδρα

1. Να είσαι gentleman

Η ευγένεια και η τρυφερότητα είναι μια από τις βασικότερες προϋποθέσεις, που χρειάζεται μια γυναίκα, να πληρούνται από τον άντρα. Είναι σημαντικό για έναν άνθρωπο να είναι γενικά ευγενής, πόσο μάλλον ένας άντρας απέναντι σε μια γυναίκα που έχει ανάγκη να την ακούσουν, να την κατανοήσουν και να την κάνουν να νιώσει ασφάλεια και καλά με τον εαυτό της και μέσα στη σχέση.

2. Να είσαι έξυπνος

Ένα καλό μυαλό, πάντα γοητεύει τις γυναίκες, ενώ δεν είναι μυστικό πόσο ερωτικός είναι ένας άντρας που το μυαλό του παίρνει γρήγορες στροφές. Οι γυναίκες πάντα εκτιμούν έναν άντρα από τον οποίο μπορούν να μάθουν πράγματα και να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Η γυναίκα έχει ανάγκη να θαυμάζει και να εκτιμά τον άντρα που έχει δίπλα της, για όσα εκείνος γνωρίζει και για όσα έχει την ικανότητα να καταφέρει.

3. Να έχεις χιούμορ

Ένας άντρας που κάνει χιούμορ και αυτοσαρκάζεται, γοητεύει «τυφλά» τις γυναίκες, ακόμα και αν η εμφάνισή του δεν είναι πάντα το ίδιο γοητευτική. Άλλωστε, ένας άντρας με χιούμορ είναι ένας έξυπνος άντρας, πληρώντας έτσι δυο από τα προαπαιτούμενα του ιδανικού συντρόφου. Το γέλιο είναι πάντα ένα από τα μεγαλύτερα ατού ενός άντρα και ενός ατόμου γενικότερα.

4. Να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου

Οι γυναίκες φυσικά προτιμούν και επιλέγουν τους άντρες που είναι σίγουροι για τον εαυτό τους και έχουν ισχυρή αυτοπεποίθηση. Η αδυναμία δεν είναι ποτέ ερωτεύσιμη, ενώ ένας άντρας που είναι σίγουρος για τον εαυτό του και τις πράξεις του πάντα ελκύει το μεγαλύτερο πλήθος γυναικών.

5. Να είσαι στυλάτος

Μια περιποιημένη εμφάνιση πάντα παίζει βασικό ρόλο . Το καλό ντύσιμο ανέκαθεν αναβάθμιζει την εικόνα που βγάζει ένας άνδρας προς τα έξω.

7. Καλός ακροατής

Το άτομο που έχει καλό άκουσμα είναι πάντα το άτομο που όλοι θέλουν να κάνουν παρέα.

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...