Φλερτ με Username και Password

Φλερτ με Username και Password

Tου Μάνου Χατζάκη

Σάββατο βράδυ και ο “teenager” ξάδερφός μού έχει κάνει πλύση εγκεφάλου, για να “κλαμπάρουμε”. Δεν το σκέφτηκα πολύ, λέω “γιατί όχι;”. Θα' ναι εμπειρία να είσαι περικυκλωμένος από νεαρούς ανθρώπους, οι περισσότεροι εκ των οποίων βρίσκονται στον προθάλαμo του πρώτου έτους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι. της χώρας.

Μετά την απαραίτητη... υποδοχή, βρεθήκαμε σε σταντ. Τυπική η περιγραφή του χώρου, μέχρι που κοίταξα τί ακριβώς βρισκόταν μπροστά στα μάτια μου. Είχα ακούσει πώς γίνεται “παιχνίδι”, απλώς, πλέον ήμουν και αυτόπτης μάρτυρας.

Χαρτοπετσετές, σίγουρα όχι για να καθαρίσεις επιφάνεια προσώπου, αλλά που θα προωθούσες σε διπλανό τραπέζι. Εκεί έδινες πλήρη ηλεκτρονικά στοιχεία, για να προσθέσεις μία ξεχωριστή παρουσία στους... φίλους σου. Φακέλωμα κανονικό.

Ονομα, Facebook, Instagram και ραντεβού σε 10 λεπτά σε χώρο με λιγότερο θόρυβο, προφανώς για ανταλλαγή Twitter ή Google Plus ή Pinterest.

Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ο συγκεκριμένος τρόπος ξεκουράζει τις φωνητικές χορδές, στη διαδικασία γνωριμίας. Χωρίς να γίνεσαι Γιώργος Νταλάρας, όταν ερμηνεύει Μάριο Φραγκούλη, χωρίς κινήσεις χεριών α λα Γιάννη Ιωννίδη στα καλά του.

Για την ιστορία, κράτησα αναμνηστική φωτογραφία...

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...