Τα 4 σημεία που ξέρει ο 30άρης και τον κάνουν …φωστήρα στο σεξ!

Τα 4 σημεία που ξέρει ο 30άρης και τον κάνουν …φωστήρα στο σεξ!

Μπαίνοντας στα 30 πολλοί λένε ότι η σεξουαλική τους ζωή αρχίζει να τελειώνει. Όμως κάνουν λάθος, επειδή τα λεγόμενα «άντα» είναι εκείνα που ουσιαστικά σε κάνουν φωστήρα στο σεξ και δες το γιατί:

1. Οι ορμόνες ηρεμούν

Η τεστοστερόνη που για χρόνια σε έσερνε από τη μύτη σαν υπνωτισμένο ναι μεν συνεχίζει να επιδρά, αλλά με κάπως πιο φθίνουσα πορεία. Όχι τόσο γιατί μειώνεται ποσοτικά, αλλά κυρίως γιατί έχεις μάθει να τη κουμαντάρεις. Ο άντρας μετά τα 30 είναι κάπως πιο έμπειρος, πιο κουλ, πιο γεμάτος.

2. Ξέρεις τις γυναίκες καλύτερα

Λόγω εμπειρίας, θέλοντας και μη, είσαι πλέον πιο «ψημένος» στο να διαβάζεις τα «σημάδια» που σου στέλνει η γυναίκα απ’ ότι στα 20 του που δεν σε ένοιαζε τίποτα άλλο από το να χώνεται ανάμεσα σε γυναικεία ποδαράκια.

3. Αναζητάς την ποιότητα

Ίσως για πρώτη φορά στη ζωή σου δεν σκέφτεσαι τόσο το «πόσο» αλλά το «πώς», το «ποια» το «γιατί» να κάνεις σεξ. Το οποίο σημαίνει ότι αρχίζεις να τρομάζει λιγότερο στην ιδέα μίας μακροχρόνιας σχέσης, όπου το σεξ με μία μόνο για παρτενέρ πολύ καιρό δεν αποτελεί κακό σενάριο.

4. Είσαι πιο τρυφερός

Ωριμάζοντας σεξουαλικά εκεί γύρω στα 30 συνειδητοποιείς πλέον, ότι δεν έχει πλάκα και πως μία αγκαλίτσα μετά το σεξ, δεν είναι ντροπή. Επίσης δεν βιάζεσαι. Το οποίο σημαίνει πως επιτέλους αναγνωρίζεις την ουσία των προκαταρκτικών!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...