Τα αισθησιακά μηνύματα δεν είναι όσο «αυστηρά προσωπικά» πίστευες

Τα αισθησιακά μηνύματα δεν είναι όσο «αυστηρά προσωπικά» πίστευες

Ολοι μας (άνδρες-γυναίκες) θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι, όταν στέλνουμε κάποια πιο "spicy" μηνύματα, αυτά θα είναι μόνο για τα...μάτια ενός ατόμου. Ωστόσο, έρευνες δείχνουν ότι, κάποιοι άνθρωποι, δεν μπορούν να κρατήσουν το sexting (μόνο) για τον εαυτό τους.

Η μελέτη εκπονήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και ρωτήθηκαν πάνω από 5.800 ενήλικες. Διαπιστώθηκε, λοιπόν, ότι σχεδόν το 25% εξ' αυτών είχαν μοιραστεί το περιεχόμενο των αισθησιακών μηνυμάτων με περισσότερο κόσμο. Για την ακρίβεια, ο μέσος όρος έδειχνε τα τρία άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σχεδόν το 75% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι ένιωθαν άνετα με την ιδέα της όλης κατάστασης.

Τελικά, ποιος ασκεί πιο πολύ το... σπορ του sexting;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, εκείνοι που έχουν σταθερές σχέσεις αρέσκονται στην ανταλλαγή τέτοιων μηνυμάτων, αλλά είναι ικανοί να... αποκαλύψουν τα μηνύματα αυτά.

Οι υπεύθυνοι της έρευνας, πάντως, τονίζουν πως, αν και το sexting γίνεται όλο και πιο mainstream, οι άνθρωποι εξακολουθούν να μην κατανοούν πλήρως τους κινδύνους. Έτσι, την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να στείλετε φράσεις ή φωτογραφίες, καλό θα ήταν να είστε σίγουροι (όσο αυτό είναι εφικτό) ότι δεν θα τις δουν περισσότερα του ενός ζευγαριού... μάτια.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...