Τα 5 λάθη που κάνεις στο FB και δεν βρίσκεις γυναίκα!!!

Τα 5 λάθη που κάνεις στο FB και δεν βρίσκεις γυναίκα!!!

Είσαι συνέχεια «μέσα», ανεβάζεις φώτο σου, κοινοποιείς συνεχώς τη παρουσία σου και κάνεις αιτήματα σε οτιδήποτε θηλυκό… Ψάχνεις απεγνωσμένα, αλλά καμιά δεν σου …κάθετε, τι συμβαίνει; Που κάνεις λάθος;

Κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και τον συγκρίνεις με τους άλλους. Βλέπεις και το νιώθεις ότι είσαι ωραίος, fitness, έχεις καλή δουλειά, όμως γυναίκα… μπα.

Δες λοιπόν τι μπορεί να κάνεις λάθος:

1. Κάθε σου post φωνάζει ότι ψάχνεις γυναίκα για γάμο και παιδιά.

Ανοίγεις συνεχώς συζητήσεις για την σημασία της οικογένειας ενώ ποστάρεις ότι σχετικό υπάρχει από την θεματολογία των ενημερωτικών site. Όταν παντρεύεται κάποιος δεν παραλείπεις να τονίσεις το …και στα δικά μας… Και γενικά εκπέμπεις μια λαχτάρα ότι ψάχνεις γυναίκα για οικογένεια.

2. Κράζεις συνεχώς το άλλο φύλο!

Συνεχώς ξετυλίγεις δημόσια το μανιφέστο σου με μοναδικό στόχο και αποδέκτη τις γυναίκες; Δεν είπαμε να μην υποστηρίζεις το ανδρικό φύλο, αλλά όταν σε κάθε πρόταση που θα γράψεις, κάθε φωτογραφία που θα ανεβάσεις ή κάθε σχόλιο που θα κάνεις, υπονοείς πάντα εμμέσως πλην σαφώς ότι οι γυναίκες είναι χαζές ότι υπάρχουν μόνο για να κάνουν κακό στον πλανήτη αυτό, τότε συγνώμη που στο λέμε, αλλά θα συνεχίσεις να είσαι μόνος σου για πολύ καιρό ακόμα.

3. Οι selfie…

Το να κάτσεις να αυτοφωτογραφηθείς και μετά να ανεβάσεις τη φωτογραφία στο Facebook, στέλνοντας …φιλάκια είναι... πώς να στο πούμε ευγενικά: Απλά αχρείαστο. Ειδικά αν αυτό γίνεται με μεγάλη συχνότητα. Επίσης, νομίζουμε ότι δεν υπάρχει λόγος σε κάθε σου έξοδο να ενημερώνεις για το πού βρίσκεσαι, με ποιον ή με ποιά, και φυσικά να φωτογραφίζεσαι για να δείξεις τα ωραία σου ρούχα.

4. Τα άχρηστα status

Αλήθεια γιατί να βάλεις ένα status στο οποίο θα εξηγείς πόσο άσχημα νιώθεις που έχεις πυρετό ή θα μας ενημερώνεις για το ράγισμα του αστραγάλου σου που έπαθες παίζοντας μπάσκετ ή την κύστη κόκκυγα που έβγαλες, με την απαραίτητη φωτογραφία από το νοσοκομείο με τον ορό! Υποτίθεται ότι πονάς και νιώθεις δυσάρεστα, γιατί θα πρέπει να το μοιραστείς και μάλιστα δημόσια; Επίσης, το να ποστάρεις τα άπλυτα ρούχα που περιμένουν να πλυθούν, τα πιάτα στο νεροχύτη, ή τις τρίχες που άφησε το σκυλί σου στον καναπέ, είναι κάπως σιχαμερά δε νομίζεις;

5. Άσε και κάτι να γνωρίσει η …υποψήφια

Αν έχεις τόσο έντονη παρουσία στα social media, και αφήνεις τον κόσμο να σε γνωρίσει και από την καλή κι απ' την ανάποδη, για ποιο λόγο να θέλει κάποια να σε γνωρίσει και από κοντά; Ξέρει ήδη πού μένεις, τι δουλειά κάνεις, αν έχεις γάτα ή σκύλο, αν γυμνάζεσαι ή αν έχεις για χόμπι την κηπουρική. Επίσης ξέρεις πού βγαίνεις, τι μουσική ακούς, και με ποιους κάνεις παρέα. Οπότε πραγματικά, ακόμα κι αν αρέσεις σε κάποια, μάλλον θα βαριέται όχι μόνο να σε γνωρίσει αλλά ακόμα και να σου μιλήσει. Ακόμα κι αν της αρέσεις εμφανισιακά.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...