Πρωτοτύπησε στο πρωτοχρονιάτικο δώρο που θα της κάνεις!

Πρωτοτύπησε στο πρωτοχρονιάτικο δώρο που θα της κάνεις!

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς συνήθως κάνει δώρο στη καλή σου ένα κόσμημα, ένα αρκουδάκι ή κάτι άλλο σχετικό. Το πιο extreme που μπορεί να έχεις κάνει , μπορεί να είναι ένα σέξι εσώρουχο. Αυτή τη χρονιά όμως πρωτοτύπησε και κάνε δώρο κάτι άλλο….

Στις γιορτινές μέρες δεν πρέπει απλά να υπάρχει σεξ. Πρέπει να υπάρχει καλύτερο σεξ. Πιο μανιασμένο. Με μεγαλύτερη ένταση. Και δεν βοηθούν σ’ αυτό μόνο οι ρυθμοί, οι στάσεις και τα περίεργα σημεία που αποφασίζεις να βγάλεις τα μάτια σου. Όχι. Ίσως τελικά να χρειάζεσαι και καλό εξοπλισμό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιο από τα 7 πιο απίθανα φετίχ σε εκφράζει;

Πάνε λοιπόν σε ένα sex shop και ψάξε! Κακά τα ψέματα, δεν σκέφτεσαι να αγοράσεις τσόντα όταν υπάρχουν τόσες ιστοσελίδες. Θα τις χαζέψεις απλά. Είχε απ’ όλα. Και μάλιστα η ποικιλία περιλάμβανε από Ρωσία και Αμερική, μέχρι Γερμανία και Ιαπωνία. Τίμια πράγματα. Αν δε ήσουν τύπος που γούσταρε το vintage porn, είχες κάνει την τύχη σου εκεί μέσα. Ακολουθούσαν όλα όσα περίμενες να δεις (μαστίγια, μάσκες, χειροπέδες), αλλά και όσα δεν περίμενες (γλυφιτζούρια σε περίεργα σχήματα, επιτραπέζια παιχνίδια αλλά και κάποια φθηνά κοσμήματα).

Μπορείς να αγοράσεις έναν δονητή …«Ναι αλλά τι δονητή;» Δονητές απλοί πλαστικοί. Από σιλικόνη. Με μπαταρίες. Επαναφορτιζόμενοι. Δονητές διπλοί που ικανοποιούσαν πάνω από μία είσοδο. Γενικά πολύ πράμα. Απλά για σένα τα πράγματα δεν ξεκινούν και καταλήγουν σε ένα δονητή. Για σένα πρέπει να υπάρχει κάτι που να συμπληρώνει ένα πακέτο. Όπως το ολόσωμο δερμάτινο κορμάκι ή το μαστίγιο. Κάτι δηλαδή που να προετοιμάσει το έδαφος για τον δονητή. «Ακόμα και το δώρο, όταν θα το δώσεις, θα πρέπει να το κάνεις έξυπνα. Θα δώσεις π.χ. πρώτα τα εσώρουχα, μετά το μαστίγιο και στο τέλος τον δονητή. Αλλιώς μπορεί και να φρικάρει».

Μπορείς να αγοράσεις χειροπέδες και δεν είναι καθόλου κακή ιδέα και καλή επιτυχία!!!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...