Σε χωρίσε η γκόμενα; Μην ανησυχείς, μάθε πως θα πάς στις άλλες…

Σε χωρίσε η γκόμενα; Μην ανησυχείς, μάθε πως θα πάς στις άλλες…

Σε χώρισε και το φέρεις βαρέως; Μη κολλάς όλα μέσα στη ζωή είναι και όπως ξέρεις η ζωή συνεχίζεται. Το να κλείνεσαι σπίτι και να κλαις την άδικη τη μοίρα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Ό,τι έγινε έγινε και τώρα πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να… βγεις από το σπίτι.

Κάθε χωρισμός έχει τα θετικά και τα αρνητικά του, όμως κατά μέσο όρο –και πάντα σύμφωνα με έρευνες- φαίνεται πως το καλό για τους χωρισμένους άντρες είναι ότι κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τις διαζευγμένες γυναίκες, αλλά ταυτόχρονα γκρινιάζουν πολύ περισσότερο μετά το χωρισμό!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσα άραγε πρέπει να μάθεις πριν κάνεις σεξ;

Αυτό υποστηρίζει έρευνα του Αυστραλιανού Ινστιτούτου Οικογενειακών Σπουδών, που μελέτησε την οικονομική κατάσταση 14.000 διαζευγμένων ανδρών και γυναικών το διάστημα 2001-2006.

Σύμφωνα με τη μελέτη το εισόδημα των χωρισμένων ανδρών αυξήθηκε κατά μέσο όρο κατά 24% σε διάστημα πέντε ετών από το διαζύγιο ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τις χωρισμένες γυναίκες είναι μόλις 1,8%. Την ίδια στιγμή το 10 % των ανδρών έκανε παράπονα για την οικονομική του κατάσταση μετά το διαζύγιο και μόνο το 4% των διαζευγμένων γυναικών.

Δυστυχώς όταν χωρίζουμε αναπολούμε συνέχεια τις τέλειες, ανεπανάληπτες στιγμές που ζήσαμε με την πρώην. Μέγα λάθος… Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ πιπιλάς με το μυαλό σου τις διακοπές που πήγατε στη Σίφνο πριν τρία χρόνια; Ο τελευταίος καιρός που προφανώς ήταν ένα χάλι πιο μαύρο κι από τον ΛούαΛούα σε αφήνει αδιάφορο;

Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ασχοληθείς με το χτίσιμο του αντρικού σου εγωισμού. Που καιρός για γυμναστήρια και pushups όταν η κυρία ήθελε βόλτες με το αμάξι στην παραλιακή; Ώρα για αλλαγές και εγωκεντρικότητα. Αυτές αλλάζουν τα μαλλιά τους- μην παραξενευτείς αν την δεις με ξανθό καρέ ενώ τα είχε μαύρα ως την πλάτη- εσύ θα χτίσεις κοιλιακούς. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση, ανεβαίνεις και κατηγορία στον αγώνα κατάκτησης των γυναικών. Όταν αισθανθείς ακόμα πιο ουάου με την πάρτη σου, θα σου έρθει αναπάντεχα η όρεξη για νέες γνωριμίες και εκείνη θα «ζοριστεί» με τη νέα hot πλευρά του εαυτού σου- και του σώματός σου.

Και κάτι τέλευταίο:Υπάρχουν πάντα τα απανταχού γκομενάκια που περίμεναν όλο αυτόν τον καιρό να χωρίσετε για να πάρουν σειρά. Ή πιο απλά… βγάλτην από τη σκέψη σου βάζοντας άλλη στο κρεβάτι σου. Θα περάσεις καλά. Και ίσως δεις ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που… κάνουν καλύτερο σεξ. Μα τι λέμε τώρα; Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες…

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...