Αν σε πέταξε για ένα μεγαλύτερο, χοντρό και άσχημο, αστήν να πάει να…

Αν σε πέταξε για ένα μεγαλύτερο, χοντρό και άσχημο, αστήν να πάει να…

Έχεις κορμί, έχεις τύπο, είσαι ένας άντρας που εργάζεσαι, αυτοδημιούργητος, όμως ξαφνικά εκείνη που …παίζεις και σου κάνει κλικ, την βλέπεις να …φεύγει με έναν πολύ μεγαλύτερο σου και αρκετά χοντρούλη….

Μην αναρωτιέσαι που έκανες το λάθος. Δεν έκανες κανένα, απλά οι περισσότερες γυναίκες κοιτάνε το …πολύ γεμάτο πορτοφόλι! Μπορεί οι ίδιες να λένε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά πολλοί από εμάς έχουμε δει ηλικιωμένους ή …εύσωμους άνδρες να συνοδεύουν πανέμορφες καλλονές, με τη μόνη διαφορά, ότι η κοιλιά του άνδρα δεν είναι η μόνη «φουσκωμένη»!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Παρατήρησε πως περπατάει και θα μάθεις πολλά για τον …οργασμό της!

Φουσκωμένο είναι και το πορτοφόλι του και αυτό απέδειξε επιστημονική έρευνα που έγινε στην Αυστρία. Σύμφωνα με την έρευνα πρώτο κριτήριο είναι το πορτοφόλι και όλα τα …αξεσουάρ που το συνοδεύουν. Ακόμα καλύτερο για τις γυναίκες είναι το γυμνασμένο ή αρρενωπό κορμί του άνδρα, αλλά, αυτό έρχεται σε …δεύτερη μοίρα.

Οι Αυστριακοί επιστήμονες προχώρησαν, περισσότερο, σε έναν καταμερισμό των «θέλω» των γυναικών.

Συγκεκριμένα, τις εντυπωσιάζουν τα γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα! Σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσαν τα πιο ακριβά ή σπορ αυτοκίνητα στο μυαλό των γυναικών δείχνουν έναν ισχυρό άνδρα που οι γυναίκες υποσυνείδητα αναζητούν σε έναν σύντροφο.

Η έρευνα δεν έμεινε μόνο στα χρήματα. Προχώρησε και σε άλλα, όπως είναι τα …μούσια. Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούσαν τους άνδρες με γένια!

Τις εντυπωσιάζει ακόμα η μπάσα φωνή του άνδρα και γενικά το είδος της φωνής τους. Πολλές φορές οι γυναίκες ακούγοντας την φωνή μόνο από το τηλέφωνο πλάθουν σενάρια στο μυαλό τους.

Αν δεν έχουν δει έναν άνδρα και έχουν ακούσει μόνο τη φωνή του, φαντάζονται τους άνδρες με μπάσα φωνή να έχουν φαρδιές πλάτες , να είναι αθλητικοί τύποι, επαγγελματικά καταξιωμένοι και να αποπνέουν αυτοπεποίθηση.

Ακόμα και το ύψος μετράει, αφού μόνο το 4% των γυναικών θα προχωρούσαν σε ερωτική σχέση με κάποιον άντρα που ήταν πιο μικρόσωμος ή πιο κοντός από εκείνες. Αυτό συμβαίνει επειδή οι γυναίκες θεωρούν ότι ο μεγαλόσωμος άντρας μπορεί να προστατεύσει καλύτερα τόσο τις ίδιες όσο και την οικογένειά τους.

Άστην λοιπόν να πάει στην ευχή… δεν σου αξίζει, εσύ θα βρεις γιατί είσαι ντόμπρος καθαρός και ωραίος!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...