10 σημάδια σου δείχνουν αν αυτή που στην πέφτει είναι σεξομανής!

10 σημάδια σου δείχνουν αν αυτή που στην πέφτει είναι σεξομανής!

Σε όλους αρέσει το σεξ! Όμως σε κάποιους και σε κάποιες αρέσει απλά και φυσιολογικά, αλλά σε άλλους ή άλλες καταντάει μέχρι και εμμονή! Ο εθισμός στο σεξ μπορεί να είναι δύσκολο να «εντοπιστεί» και όταν εντοπιστεί πολλές φορές είναι αργά!

Πως λοιπόν θα καταλάβεις αν η κυρία που θα σου την πέσει είναι σεξομανής; Το βέβαιο είναι ότι με την πρώτη δεν φαίνεται και αυτοί που είναι εθισμένοι στο σεξ όχι μόνο δεν το παραδέχονται αλλά το κρύβουν επιμελώς.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τους 12 διαφορετικούς οργασμούς της γυναίκας και δες πως θα τα …καταφέρεις!

Μία σεξομανής μαθαίνει να αποκρύπτει την συμπεριφορά της και μπορεί να καταφέρει να κρατήσει το μυστικό του εθισμού ακόμη και από τα πιο κοντινά της πρόσωπα, τους συνεργάτες και τα μέλη της οικογένειάς τους.

Όμως, μερικές φορές τα συμπτώματα είναι εμφανή. Ένα άτομο μπορεί να έχει ένα εθισμό σεξ αν αυτός ή αυτή εμφανίζει κάποια ή όλα σημάδια. Δες ποια είναι αυτά και μάθε για να προστατευτείς:

1. Χρόνιες, εμμονικές σεξουαλικές σκέψεις και φαντασιώσεις
2. Συχνές σεξουαλικές σχέσεις με πολλούς συντρόφους, συμπεριλαμβανομένων ακόμα και αγνώστων (εφήμερες σεξουαλικές επαφές, one night stand κλπ)
3. Λένε ψέμματα για να καλύψουν τον εθισμό τους
4. Ενασχόληση με το σεξ, ακόμη και όταν έρχεται αυτή η συμπεριφορά τους παρεμβαίνει με την καθημερινή τους ζωή, την παραγωγικότητα, την απόδοσή τους στην εργασία, κλπ
5. Ανικανότητα να σταματήσουν ή να ελέγξουν τη συμπεριφορά τους
6. Θέτουν τον εαυτό τους ή τους άλλους σε κίνδυνο λόγω της σεξουαλικής τους συμπεριφοράς
7. Εμπλέκονται σε παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα
8. Χρειάζονται την κυριαρχία και τον έλεγχο σε κάθε σεξουαλική συνεύρεση
9. Νιώθουν τύψεις ή ενοχές μετά το σεξ
10. Άλλες αρνητικές προσωπικές ή επαγγελματικές συνέπειες

Ένας εξαρτημένος από το σεξ άνθρωπος είναι συνήθως κάποιος που έχει μια ψυχαναγκαστική ανάγκη να εκτελέσει σεξουαλικές πράξεις και φαίνεται να μην έχει κανένα έλεγχο σε αυτά τα ερεθίσματα. Η σεξουαλική της «όρεξη» δεν μπορεί να «σβήσει» και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί στο δρόμο της προσπάθειας του να εκπληρώσει/ικανοποιήσει αυτή την ανάγκη του. Ακόμη και η αγάπη που έχει μια εθισμένη στο σεξ στον σύζυγο της μπορεί υποσκελιστεί από την ανεξέλεγκτη επιθυμία για περισσότερο σεξ.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...