Μη τις κυνηγάς… άστες να έρθουν σε σένα!

Μη τις κυνηγάς… άστες να έρθουν σε σένα!

Ως κυνηγός της παλαιολιθικής εποχής τις κυνηγάς για να ικανοποιήσεις τι; Απλά και μόνο τη σεξουαλική σου επιθυμία ή ψάχνεις το κάτι άλλο, αυτό που θα σου κάνει το κλικ για να βρεις τη γυναίκα των ονείρων σου, να κάνεις οικογένεια με πολλά κουτσούβελα;

Η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι γυναίκα που πρέπει απεγνωσμένα να κυοφορήσεις μέχρι κάποια ηλικία, επομένως δεν πρέπει να αγχώνεσαι. Όσο για την επιθυμία σου για οικογένεια, αυτό είναι κάτι που θα έρθει κάποια στιγμή και θα γίνεις και εσύ πατέρας με όλα τα συνεπακόλουθα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 11 hot ερωτήματα για το sex και οι super hot απαντήσεις που θα σε …φωτίσουν!

Όπως και να έχει, πρέπει να βρεις γυναίκα, είτε για να εκτονωθείς και να περάσεις καλά, είτε ακόμα να βρεις τη γυναίκα που θα σου κάνει το λεγόμενο κλικ. Όμως ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος και πιο αποτελεσματικός για να το καταφέρεις.

Για να το κάνεις σωστά πρέπει να ακολουθήσεις την πρακτική των κυνηγών, των πραγματικών αυτών που κυνηγάνε στη φύση από αγριογούρουνα, μέχρι πουλιά. Το προσόν των κυνηγών είναι η υπομονή και επιμονή. Ξέρουν ότι είναι δυνατοί, αλλά δεν το δείχνουν. Περιμένουν υπομονετικά, χωρίς όμως να χαλαρώνουν και τότε χτυπούν το θήραμα τους θανάσιμα!

Έτσι λοιπόν θα πρέπει και εσύ να ακολουθήσεις παρόμοια τακτική.

Είσαι ωραίος ή συμπαθής και το ξέρεις. Εκείνες από την πλευρά τους ξέρουν τους εαυτούς τους. Το μέτρο είναι το παν και αυτό ψάχνεις να βρεις. Μέτρο και για τον ίδιο σου τον εαυτό.

Επομένως μη αγχώνεσαι, ένα αίσθημα που φαίνεται.

Μη προσπαθήσεις να τη ρίξεις με τη …δέκατη ματιά, αν δεν πέσει με την πρώτη, πάει την έχασες και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δεχτείς.

Κράτα στιλ και μη δίνεις σημασία. Ρίξτα απλά και μετά περίμενε. Το σίγουρο είναι ότι αν είναι θα έρθει σε σένα. Αν δεν έρθει, τότε προχώρα στην επόμενη αναζήτηση στόχου.

Με δυο λόγια: Μη κολλάς σε μια όσο και αν σου αρέσει.

Μείνε ο εαυτό σου και χαλαρά συνέχισε να ζεις αναμένοντας!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...