6 μοναδικά tips να κρατήσεις την …εξ΄ αποστάσεως σχέση του καλοκαιριού!

6 μοναδικά tips να κρατήσεις την …εξ΄ αποστάσεως σχέση του καλοκαιριού!

Την γνώρισες στις διακοπές. Περάσατε καλά και …διακοπές τέλος! Εκείνη στην Αθήνα και εσύ στη Θεσσαλονίκη με τους δρόμους σας να χωρίζουν, με τη χιλιομετρική απόσταση να φαντάζει τείχος τρομερό ανάμεσα σας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να νιώσεις τη μαγεία του ταυτόχρονου οργασμού

Από την άλλη εσύ τη σκέφτεσαι συνέχεια και θεωρείς ότι είναι το άλλο σου μισό! Όμως υπάρχουν πολλά και κυρίως πρακτικά ζητήματα που σε κάνουν να «μαζεύεσαι» εντάσσοντας τη σχέση αυτή σε μια από εκείνες τις σύντομες των διακοπών.

Είναι όμως έτσι; Μπορεί να υπάρξει σχέση από απόσταση και μάλιστα να είναι ειλικρινείς;

Για να το διαπιστώσεις πρέπει να μετρήσεις ορισμένες παραμέτρους:

1. Ειλικρίνεια

Η λέξη δεν χωρεί και πολλές συστάσεις! Για να έχει ελπίδες η σχέση να ζήσει πρέπει να είσαι και να είναι, ανοικτό βιβλίο. Τη στιγμή που θα αισθανθείς πως υπάρχουν πράγματα που δεν θέλεις να μοιραστείς, πως είναι κομμάτια της ζωής σου που έχεις την ανάγκη να κρατήσεις κρυφά, ίσως να πρέπει να σκεφτείς πως βάζεις σε κίνδυνο τη σχέση σου και ότι απλά ήταν μια φάση του καλοκαιριού. Αν όχι τότε υπάρχει έδαφος να προχωρήσεις.

2. Θετική διάθεση

Η σχέση θέλει ανθρώπους θετικούς, ευχάριστους που δεν επιμένουν να μεταδίδουν τη γκρίνια και τις ανασφάλειές τους στο ταίρι τους. Αν γίνεται αυτό, τότε υπάρχει έδαφος για τη συνέχεια.

3. Διαβεβαιώσεις

Είναι σημαντικό να διαβεβαιώσεις την αγαπημένη σου πως είσαι εκεί! Μια σχέση μπορεί να ανθίσει μόνο και μόνο αν ο ένας, εμπνέει στον άλλο τη σιγουριά πως αυτό που τους ενώνει έχει βάθος και διάρκεια, έστω και αν αυτή είναι μια σχέση εξ αποστάσεως.

4. Κοινά ενδιαφέροντα αλλά και κοινές ασχολίες

Καλό το σεξ, καλή η ρομαντική διάθεση στο κρεβάτι και τα γράμματα αγάπης, αλλά δύο άνθρωποι χρειάζονται πολλά περισσότερα για να παραμείνουν μαζί και ευτυχισμένοι. Είναι πολύ σημαντικό να ανακαλύψεις ενδιαφέροντα, ασχολίες και hobby που θέλεις να κάνετε μαζί.

5. Κοινό κοινωνικό δίκτυο

Δεν έχεις ακούσει που λένε πως τα καλύτερα συνοικέσια γίνονται μέσα από κοινές παρέες; Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ένα ζευγάρι που μοιράζεται τον φιλικό του κύκλο ή τέλος πάντων έχει πολλούς ανθρώπους κοινούς στον κοινωνικό του περίγυρο, θέτει τις βάσεις για μια σταθερή και όμορφη σχέση. Γι' αυτό άσε τους εγωισμούς και προσπάθησε. Κάνε ό, τι μπορείς για να εντάξεις τους φίλους και την οικογένειά του στα πλάνα σου!

6. Μέτρα το ταξίδι

Αν τα προηγούμενα ισχύουν στη σχέση σου, τότε πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα που λέγεται ταξίδι. Βρες τον τρόπο να πας εκεί να τη δεις από κοντά για ένα σαββατοκύριακο. Αν όλα πάνε καλά, τότε περίμενε την επόμενη συνάντηση που ίσως είναι το ταξίδι εκείνης στην έδρα σου. Όπως και να έχει σχέση μόνο μέσω skype δεν γίνεται…

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...