Τα 3 πράματα που μπορεί να σου συμβούν όταν ψωνίζεις με τη γυναίκα σου;

Τα 3 πράματα που μπορεί να σου συμβούν όταν ψωνίζεις με τη γυναίκα σου;

Δεν είναι ένας, ούτε δύο αλλά πολλοί άντρες που ψωνίζουν με τη γυναίκα τους ή με την κοπέλα που έχουν σχέση. Αν εσύ η τελευταία φορά που ψώνισες με γυναίκα ήταν η μαμά σου όταν ήσουν 15 χρονών, τότε θα πρέπει να μάθεις τι ακριβώς συμβαίνει αν πάρεις τη γυναίκα σου όταν πας να ψωνίσεις ρούχα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιο από τα 7 πιο απίθανα φετίχ σε εκφράζει;

Δες λοιπόν τι μπορεί να συμβεί:

1. Θα ξοδέψεις περισσότερα

Το σίγουρο είναι ότι εκείνη θα δει ένα μπλουζάκι, μια τσαντούλα ή κάτι άλλο που θα το θέλει και εσύ σαν καλός «ιππότης» θα φροντίσεις να της το αγοράσεις, αφού σου κάνει τη τιμή να σε συνοδεύσει για ψώνια. Έτσι αντί για το μπλουζάκι που θες να αγοράσεις θα φορτωθείς και μερικά ευρώ περισσότερα για εκείνη!

2. Θα χάσεις περισσότερο χρόνο

Είναι βέβαιο ότι οι κυρίες έχουν μια μανία με το shopping. Ασχέτως αν αγοράσουν, μπορούν να περνάνε ώρες χαζεύοντας βιτρίνες ή δοκιμάζοντας ρούχα που δεν πρόκειται να αγοράσουν. Έτσι λοιπόν μετά από μια ατέλειωτη περιπλάνηση στην αγορά, ίσως αγοράσεις και εσύ το παντελόνι που θέλεις.

3. Δεν θα πάρεις αυτό που πραγματικά θες

Αυτό που πραγματικά σου αρέσει είναι πολύ πιθανόν να μην το αγοράσεις τελικά και να πάρεις κάτι που αρέσει σε εκείνη. Αν είναι γυναίκα σου, έχει καλώς. Αν όμως είναι απλά μια σχέση τότε όταν αυτή η σχέση τελειώσει θα σου έχει μείνει ένα ρούχο που δεν γουστάρεις. Πάντως το πιθανότερο είναι να φορτωθείς κάτι που δεν θέλεις και θα το φοράς από υποχρέωση.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...