Δες πως ο τρόπος που κοιμάσαι …προδίδει τα αισθήματα σου για εκείνη!

Δες πως ο τρόπος που κοιμάσαι …προδίδει τα αισθήματα σου για εκείνη!

Γνωρίζατε ότι η στάση του ύπνου σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τη σχέση σας με τον σύντροφό σας; Σε αξιοσημείωτη έρευνα που διενήργησε η Mattress Advisor, ένα online γκρουπ που αξιολογεί στρώματα, ρώτησε πολίτες σχετικά με τις συνήθειες του ύπνου τους και τη σχέση τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τα 7 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είσαι έτοιμος για γάμο!

Περίπου 1.000 διαγωνιζόμενοι, ηλικίας 18 έως 73 ετών, συμμετείχαν στην έρευνα που κατέληξε σε μερικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Παρόλο που ο αντίκτυπος του ύπνου στη συνολική υγεία είναι προφανής, η μελέτη θεωρήθηκε πως... άνοιξε μάτια όταν ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να ταξινομήσουν τη στάση του ύπνου τους με βάση το κατά πόσο έκαναν σεξ ενόσω κοιμούνταν στην ίδια στάση.

1. Και ιδού είναι ο νικητής! Τα ζευγάρια που κοιμούνται πρόσωπο με πρόσωπο κάνουν το πιο εκπληκτικό σεξ. Και αν κοιμηθούν με τα άκρα τους συνυφασμένα, οι σεξουαλικές... συνεδρίες γίνονται πιο έντονες. Αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, διότι αυτή είναι μια πολύ παθιασμένη θέση που επιτρέπει στους εταίρους να αισθάνονται περισσότερη έλξη ενώ παράλληλα έχουν συνεχή επαφή με τα μάτια.

2. Δεν είναι καθόλου περίεργο που αυτή η κλασική θέση κατατάσσεται στον αριθμό δύο. Και δεν είναι άλλη από τη γυναίκα που κοιμάται πλάτη στον άνδρα, ενώ αυτός είναι γυρισμένος από τη δική της πλευρά. Υπάρχει κάτι πολύ άνετο σε αυτή τη θέση που μοιάζει σαν το ζευγάρι να έχει αποκοιμηθεί, ενώ μοιράζεται μια ζεστή αγκαλιά. Ο ύπνος σε αυτή την εμβρυϊκή θέση δεσμεύει το ζευγάρι με ένα βολικό τρόπο, καθιστώντας ευκολότερο να υπάρξει μεγαλύτερη έλξη.

3. Η «γωνιά» είναι εκείνη η θέση όπου ένας σύντροφος (κατά προτίμηση ο άντρας) τυλίγει τα χέρια του με ασφάλεια γύρω από το λαιμό του άλλου σχεδόν σαν ένα μαξιλάρι, ενώ ο άλλος στηρίζει το κεφάλι του στο στήθος του πρώτου. Ο καρδιακός παλμός του συντρόφου παίζει το τέλειο σκηνικό και δεν υπάρχει ρυθμός τόσο ρομαντικός όσο ο καρδιακός παλμός ενός αγαπημένου. Θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε μια ελκυστική ατμόσφαιρα. Οι άνθρωποι που κοιμούνται έτσι κάνουν σεξ με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

4. Έχετε κοιμηθεί ποτέ με τον σύντροφό σας και προσκολλάται σε αυτόν ή αυτήν σαν ένα κοάλα (σχεδόν σαν μια πλευρική αγκαλιά); Λοιπόν, πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια τέτοια χαριτωμένη και ζεστή χειρονομία; Στους διαγωνιζόμενους αποτέλεσε μία από τις λιγότερο δημοφιλείς θέσεις ύπνου που είναι βολικές για το σεξ. Αν και είναι τόσο ρομαντικό όσο τα υπόλοιπα, μπορείτε ακόμα να το δοκιμάσετε αν έχετε τη διάθεση να δοκιμάσετε κάτι νέο.

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...