9 tips για να θελήσει και δεύτερο ραντεβού!

9 tips για να θελήσει και δεύτερο ραντεβού!

Συγχαρητήρια! Έδειξες το απαιτούμενο θάρρος να ζητήσεις από αυτό το πανέμορφο κορίτσι να βγείτε και ήρθε η ώρα για το πρώτο ραντεβού.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 5 σημεία που σου δείχνουν πόσο ρομαντικός μπορεί να είσαι

Αρχικά, θα υποθέσουμε ότι πραγματικά σου αρέσει αυτή η κοπέλα και θες να την κρατήσεις.

Βασικά, υποθέτουμε ότι θα ήθελες κάτι παραπάνω από ένα απλό πρώτο ραντεβού.

Για να σε βοηθήσουμε να μετατρέψεις αυτήν την πρώτη γνωριμία σε κάτι πιο ουσιαστικό, θα σου δώσουμε 9 εύχρηστες συμβουλές για το πώς να κινηθείς στο ραντεβού. Χρησιμοποίησέ τα για να κρατήσεις το ενδιαφέρον της, να μην την ξενερώσεις και να την κάνεις πραγματικά να θέλει να σε ξαναδεί.

1. Να είναι φυσιολογικός

Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή η συμβουλή ίσως σου φανεί αόριστη και ασαφής. Και εξηγούμε:

"Να είσαι φυσιολογικός" σημαίνει απλά να μην είσαι περίεργος... με τρόπους όπως αυτοί:

Να την πας σε κάποια σκληρή συναυλία με πολύ θόρυβο - Αλήθεια πώς θα της μιλήσεις σε αυτό το κλίμα και πώς θα της κινήσεις το ενδιαφέρον όταν θα είσαι αφοσιωμένος στη σκηνή;

Ρωτώντας την πώς θέλει να ονομάσει τα παιδιά της (πολύ περίεργο!)

Ρωτώντας λεπτομέρειες για την ιστορία της με τους άνδρες (πάρα πολύ περίεργο!)

Απλά να είσαι ο εαυτός σου, αλλά να θυμάσαι πως είναι το πρώτο ραντεβού. Και φυσικά δεν έχεις βγει με τους φίλους σου! Οπότε άσε τις καφρίλες και τους εντυπωσιασμούς για επόμενα ραντεβού.

2. Εμφανίσου στην ώρα σου

Γενικά, αν αργήσεις το έχεις χάσει το παιχνίδι. Εκτός κι αν είσαι ο Μπραντ Πιτ, οπότε όλα συγχωρούνται. Επειδή όμως δεν είσαι (και δεν μιλάμε μόνο για ομορφιά), φρόντισε να είσαι στην ώρα σου. Και μπορεί να σκεφτείς ότι οι γυναίκες αργούν, αλλά αναλογίσου την προετοιμασία που έχει να κάνει η κοπέλα (ρούχα, μαλλιά, βάψιμο κλπ κλπ) και τι έχεις να κάνεις εσύ! Η γυναίκα θεωρεί ασέβεια την αργοπορία και φαντάζεται ότι είναι μία ένδειξη ότι δεν την παίρνεις και τόσο στα σοβαρά. ΑΝ όμως, αν σου τύχει κάτι έκτακτο - άνθρωποι είμαστε βρε αδερφέ - τότε φρόντισε να της τηλεφωνήσεις για να την ενημερώσεις και πίστεψέ με θα καταλάβει. Τηλέφωνο απαραιτήτως. Όχι μήνυμα στο κινητό ή στο facebook. Θα της δείξεις ότι την σκέφτεσαι με ένα τηλεφώνημα.

3. Ντύσου ωραία

Και όταν λέμε ντύσου ωραία, εννοούμε ντύσου ΕΣΥ και με ρούχα που σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα. Εντάξει, δεν είπαμε να βάλεις φόρμες και να πας σε κυριλέ εστιατόριο, αλλά η εμφάνιση είναι το πρώτο που παρατηρεί μία γυναίκα θέλοντας και μη. Αν εσύ αισθάνεσαι άνετα στα ρούχα σου θα της το μεταδώσεις. (Στο σημείο αυτό καλό είναι να αναφέρουμε πως δεν πρέπει να στέκεσαι σε κοπέλες που δίνουν βάση στα ρούχα και όχι στο πως της συμπεριφέρεσαι!).

4. Οργάνωσε το ραντεβού

Γενικά, οι περισσότεροι άντρες θέλετε να παίρνει πρωτοβουλίες η γυναίκα και να σας λέει που να πάτε. Μην το δοκιμάσετε στο πρώτο ραντεβού. Το πού θα την πας και το πώς θα το οργανώσεις είναι μία λεπτομέρεια που η γυναίκα παρατηρεί αθόρυβα. Ποτέ καμία κοπέλα, ειδικά στο πρώτο ραντεβού (που σημαίνει ότι της αρέσεις και δέχτηκε να βγείτε) δεν θα έχει πρόβλημα όπου κι αν την πας. Μέχρι και στο γήπεδο, που λέει ο λόγος. Θέλει απλά να ερμηνεύσει τις κινήσεις σου. Οπότε, οργάνωσε το που θα πάτε, κλείνοντας ένα τραπέζι π.χ. σε εστιατόριο, ταβέρνα ή ό,τι σου αρέσει και δείξτης ότι ασχολήθηκες με το πρώτο ραντεβού πριν ακόμα πραγματοποιηθεί.

5. Πες της κοπλιμέντα

Αν σου αρέσει γιατί να μην της το πεις; Γενικά, στις περισσότερες γυναίκες, αν όχι σε όλες, αρέσει να λες και να κάνεις όμορφα πράγματα. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Μιας όμως και στο πρώτο ραντεβού, δεν έχεις τη δυνατότητα ούτε την άνεση να δείξεις πολλά, φρόντισε να της κάνεις κοπλιμέντα για να την ανεβάσεις. Θα αποκτήσει κι εκείνη περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστεψέ με, θα σου ανοιχτεί περισσότερο μιας και θα της δώσεις σημάδια εμπιστοσύνης.

6. Συζήτα

Και εννοούμε μη μιλάς μόνο για τον εαυτό σου. Μη γίνεις κουραστικός με το πρόγραμμα γυμναστικής που κάνεις κάθε μέρα ή με τις ιστορίες από το στρατό. Το θέμα είναι να γνωριστείτε και να ανταλλάξετε απόψεις, προκειμένου να δεις αν ταιριάζεις και εγκεφαλικά. Τουλάχιστον, οι γυναίκες έτσι σκέφτονται. Προσπάθησε να αναπτύσσεις θέματα και να εμβαθύνεις σε συζητήσεις λέγοντας την προσωπική σου γνώμη, όποια κι αν είναι αυτή. Θα της δείξει ότι είσαι ένας άνθρωπος με προσωπικότητα και σκέψη.

7. Φιλί στο πρώτο ραντεβού

Και πάμε στα δύσκολα τώρα. Σαφώς και καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να κρατηθείς και να μη φιλήσεις τα χείλη της κοπέλας που σου αρέσει. Ωστόσο, υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια. Αν και πιθανότατα δεν θα έχει πρόβλημα και θα της αρέσει, σε περίπτωση που δεν την φιλήσεις θα της μείνεις αξέχαστος. Γιατί; Γιατί θα έχεις παίξει με το μυαλό της εκείνη τη στιγμή. Πέρα από το ότι θα το θέλει ακόμα περισσότερο την επόμενη φορά και υπάρχει μία σημαντική πιθανότητα να το κάνει και από μόνη της, θα της δώσεις να καταλάβει ότι δεν σε ενδιαφέρει μόνο αυτό. Μέσα της θα αρχίσει μία πάλη για το αν είσαι τόσο τζέντλεμαν ή όχι τελικά. Και το να της αφήσεις απορίες ακριβώς μετά το πρώτο ραντεβού, πίστεψέ με είναι ένα πολύ θετικό σημάδι.

8. Μην ασχολείσαι με τους γύρω σου

Η περιέργεια ειδικά στο πρώτο ραντεβού δεν είναι καλό σημάδι. Της δείχνεις ότι δε σε ενδιαφέρει τόσο η συζήτηση όσο και η ίδια. Δεν είπαμε να μη γυρίσεις κεφάλι, προφανώς. Απλά προσπάθησε να μην γυρνάς κάθε φορά που ανοίγει η πόρτα και μπαίνει κάποιος, λες και περιμένεις κάποιον ή κάποια. Φυσικά δε συζητάμε για άλλα θηλυκά. Το ότι είσαι καιρό μόνος σου (υποθετικά πάντα) και έχεις συνηθίσει να παρατηρείς το 10 το καλό που περνάει από δίπλα σου, δε σημαίνει ότι μπορείς να το κάνεις μπροστά στο ραντεβού σου. Ειδικά στην πρώτη συνάντηση. Οπότε, συγκρατήσου και μόλις χωριστείτε, μπορείς να ξεσπαθώσεις.

9. Κράτα επαφή

Βγήκατε, σου άρεσε, της άρεσες, όλα καλά. Μην περιμένεις να σου στείλει. Κάντο πρώτος. Γενικά, το ιδανικό θα ήταν να της στείλεις μετά από ένα τρίωρο π.χ. αφότου χωριστείτε λέγοντας ότι πέρασες όμορφα κλπ. Βέβαια, εδώ οι απόψεις διίστανται. Αν το κάνεις, βγάζεις ρομαντισμό. Αν δεν το κάνεις, την κάνεις να αναρωτιέται και να βασανίζετε. Αυτό το αφήνουμε στη δική σου κρίση. Η συμβουλή μας ωστόσο είναι να της στείλεις την επόμενη μέρα για να ρωτήσεις τι κάνει (θα της δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι) ή την μεθεπόμενη για να κανονίσεις ένα δεύτερο ραντεβού. Και ο λόγος που λέμε την μεθεπόμενη και όχι την επόμενη για το ραντεβού, είναι γιατί δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σε θεωρήσει και δεδομένο.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...