Ξέφυγε από το εικονικό και πιάσε το πραγματικό!

Ξέφυγε από το εικονικό και πιάσε το πραγματικό!

Είναι βόλεψη; Είναι φόβος για το πραγματικό; Φταίει η οικονομική κρίση; Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν από την αποκάλυψη ότι ένας στους δύο Έλληνες προτιμά το εικονικό σεξ μέσω internet.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που χρησιμοποιούν είτε τη διαδικτυακή κάμερα μέσα Skype ή Facebook ή άλλου μέσου κοινωνικής δικτύωσης για να ικανοποιηθούν σεξουαλικά. Και αυτό δεν γίνεται μονομερώς, αφού η κάμερα χρειάζεται δύο άτομα!

Τι και αν οι ξένοι μας θεωρούν ερωτικό λαό! Εμείς οι Έλληνες καταφέραμε σύμφωνα με στοιχεία που ανακοινώθηκαν στη διάρκεια του συνεδρίου «Μύθοι και αλήθειες για την ανθρώπινη Σεξουαλικότητα» να καταρρίψουμε αυτό το μύθο χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία.

Ο φόβος του πραγματικού, η οικονομική κρίση που σε κάνει να κλείνεσαι σπίτι σου, αφού δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για έναν καφέ, φαίνεται ότι συμβάλλει σε αυτό το αποτέλεσμα. Όλο και περισσότεροι όχι μόνο απέχουν από το σεξ αλλά προτιμούν να κάνουν εικονικό σεξ με αποτέλεσμα τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο συνέδρειο να δείχνουν ότι ένας στους δύο βιώνει αποκλειστικά και μόνο εικονικό σεξ.

Μέχρι τώρα τα στοιχεία έδειχναν πρωτοπορία στο cyber σεξ στις χώρες της βόρειας Ευρώπης ενώ η σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε απέδειξε ότι εννέα στους δέκα κάνουν καθημερινά cyber σεξ και μόλις ένας στους πέντε γράφει ερωτικά μηνύματα. Με βάση τα στοιχεία τέσσερις στους δέκα σερφάρουν σε ''ροζ'' σελίδες είτε από τον προσωπικό τους υπολογιστή είτε από το έξυπνο κινητό τους.

Αναφερόμενος στο φαινόμενο αυτό ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και της Εταιρείας Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης επισήμανε στην διάρκεια του συνεδρίου ότι η η τάση αυτή των Ελλήνων έχει εξήγηση γιατί «η οικονομική και πολιτιστική κρίση που διαπερνά τη χώρα φαίνεται πως κάνει τους κατοίκους της πιο ανασφαλείς».

Γι αυτό λοιπόν τόλμησε. Οικονομική κρίση έχουμε όλοι. Δεν είναι ντροπή να πεις ότι δεν έχει χρήματα. Σίγουρα δεν θα έχει ούτε η άλλη ή ο άλλος ανάλογα με τις προτιμήσεις! Λίγο από εδώ, λίγο από εκεί και με έναν ρεφενέ μπορεί να επιτευχθεί το πραγματικό. Απλά θέλει να ξεφύγεις από τη βόλεψη και την ντροπή. Η κρίση δεν χτύπησε μόνο εσένα αλλά το 90% των Ελλήνων!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.