«Γειτονιές των γεύσεων» σήμερα στη Θεσσαλονίκη

«Γειτονιές των γεύσεων» σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Ο δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival ένα ξεχωριστό street food party με τίτλο «Οι Γειτονιές των γεύσεων».

 

Η Θεσσαλονίκη είναι αδιαμφισβήτητα μια πόλη των γεύσεων και των αισθήσεων. Η κουζίνα της είναι γνωστή και αγαπητή για την πλούσια ποικιλία και την παράδοσή της. Κάθε γωνιά και μυρωδιά, κάθε γειτονιά και γεύση! Μεζεδοπωλεία, ουζερί, παραδοσιακά ταβερνάκια και εξαιρετικά εστιατόρια συνθέτουν ένα πολύχρωμο γευστικό τοπίο.

Στις «Γειτονιές των γεύσεων», καταστηματάρχες από τρεις ιστορικές γειτονιές της πόλης, που έχουν παράδοση στην καλή κουζίνα καλούνται να παρουσιάσουν τους δικούς τους μεζέδες στο κοινό, προτείνοντας τις δικές τους θεσσαλονικιώτικες γευστικές επιλογές και δημιουργώντας την ατμόσφαιρα μιας μεγάλης γαστρονομικής γιορτής δρόμου.

Η δράση θα λάβει χώρα σήμερα, Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, στις παρακάτω γειτονιές: Διαγώνιος, Λαδάδικα, Τσινάρι (Άνω Πόλη).

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε τι κερδίζεις αν …αυτοσαρκάζεσαι!
Αν και στο παρελθόν κυριαρχούσε η άποψη πως τα άτομα που αυτοσαρκάζονται, κρύβουν με αυτόν τον τρόπο τις ανασφάλειες τους, η παρούσα μελέτη αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο.