Χτίσε σώμα σα του Νίκου Παλαμάρα, αρχίζοντας από αυτό το πρόγραμμα (Video)

Χτίσε σώμα σα του Νίκου Παλαμάρα, αρχίζοντας από αυτό το πρόγραμμα (Video)

Θέλεις να αποκτήσεις ένα σώμα σα του Νίκου Παλαμάρα. Για να το κάνεις αυτό δεν αρκεί μόνο η προπόνηση και η διατροφή, αλλά και το σωστό πρόγραμμα μιας εβδομαδιαίας πενθήμερης προπόνησης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: «Κλέψε» το πρόγραμμα του πρωταθλητή και κάνε super κορμί! (Video)

Σήμερα το Activeman σου παρουσιάζει ένα πρόγραμμα τριών ημερών με δισέτ ή αλλιώς super set με βάρη και δύο προγράμματα αεροβικής προπόνησης που συμπληρώνουν το πενθήμερο και θα σε στεγνώσουν ώστε να βγούνε στην επιφάνεια οι κοιλιακοί σου1

Μπορείς να αρχίσεις την εβδομάδα με ένα πρόγραμμα αεροβικής προπόνησης 55 λεπτών. Ξεκίνησε την προπόνηση με με τρέξιμο σε χαμηλή ένταση για 15 λεπτά. Στη συνέχεια κάνε κωπηλατική ή ελλειπτικό για 30 λεπτά και ολοκλήρωσε με 10 λεπτά interval στο διάδρομο.

Αν είσαι λάτρης του outdoor τότε φρόντισε να κάνεις 45 λεπτά τρέξιμο και 15 λεπτά σκαλάκια ή κάποια άλλη interval προπόνηση.

Από την δεύτερη έως την τέταρτη μέρα ακολούθησε ένα πρόγραμμα με δισετ που σχεδίασε ο Τάσος Δημητριάδης (Aqua Forum) στο γυμναστήριο και δες πως:

Μέρα 1η : Στήθος –Δικέφαλος

Πιέσεις ίσιου πάγκου - Ανοίγματα αλήτρων (4Χ8) Πέγκ ντεκ - Δίζυγο (3Χ10) Επικλινής πάγκος - Κρος οβερ (4Χ10) Κάμψεις αλτήρων - Κάμψεις μπάρας (4Χ8) Κάμψεις larry scott - Αυτοσυγκέντρωση (4Χ8)

Ολοκλήρωσε με 20 λεπτά τρέξιμο και κοιλιακούς 5Χ20

Μέρα 2η : Πόδια

Σκουότ (4Χ8) Εκτάσεις τρικέφαλων (3Χ10) Κάμψεις μηρών (3Χ8) Γάμπες όρθιος (3Χ20) Γάμπες καθιστός (3Χ15)

Ολοκλήρωσε με 20 λεπτά τρέξιμο και ραχιαίους 4Χ15

Μέρα 3η : Πλάτη - Ώμοι – Τρικέφαλοι

Εμπρόσθιες έλξεις τροχαλίας - Κωπηλατική τροχαλίας (4Χ8) Πουλ – Όβερ (3Χ10) Πιέσεις ώμων εμπροσθολαίμιες (3Χ10) Όρθια κωπηλατική – Πίσω μοίρα δελτοειδών (4Χ8) Γαλλικές εκτάσεις τρικέφαλων – Πιέσεις τρικέφαλων τροχαλίας (4Χ8) Πιέσεις πάγκου στο Nautilus One κλειστή λαβή για τρικέφαλο (3Χ10)

Ολοκλήρωσε με 20 λεπτά τρέξιμο και κοιλιακούς 5Χ20

Την πέμπτη και τελευταία μέρα κάνε ένα πρόγραμμα functional προπόνησης που σχεδίασε ο Τάσος Δημητριάδης (Aqua Forum) που θα σε βοηθήσει να κάψεις λίπος.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.