Απολλώνιος πορνοστάρ: Έτσι θα πετύχεις την τέλεια στύση!

Απολλώνιος πορνοστάρ: Έτσι θα πετύχεις την τέλεια στύση!

Για τον Απολλώνιο όλα άρχισαν στις ΗΠΑ και συνεχίστηκαν στην Ελλάδα και όχι μόνο! Εδώ και χρόνια ο Έλληνας πορονοστάρ με την διεθνή καριέρα ζει και εργάζεται στην Ελλάδα σε μια ελληνική εταιρία, ίσως την πιο γνωστή στο χώρο, την Sirina.

Ο Απολλώνιος μιλάει στο Activeman και δεν αποκαλύπτει μόνο άγνωστες πτυχές του εαυτού του, αλλά εξηγεί πως μπορείς να έχεις την τέλεια στύση, χωρίς να κοπιάσεις καθόλου!
«Όλα άρχισαν στις ΗΠΑ» εξηγεί ο ίδιος στο Activeman «Εκεί εργαζόμουν ως χορευτής και συνοδός σε πάρτι, μέχρι που σε ένα πάρτι στο Λας Βέγκας, στο κλάμπ του Play Boy, το Palm Beach με ανακάλυψαν και άρχισα τις ταινίες αισθησιακού περιεχομένου».

Πως έγινε όμως αυτή η ανακάλυψη;

«Το πάρτι στο Palm Beach είχε και live show sex, έτσι λοιπόν με είδε ένας παραγωγός ταινιών και μου πρότεινε να δοκιμαστώ. Πήγα, μπόρεσα να ανταπεξέλθω και άρχισα μια νέα καριέρα στον χώρο των ταινιών πορνό».

Μερικά χρόνια μετά όμως ο Απολλώνιος επέστρεψε στην Ελλάδα: «Δεν μπορούσα να μείνω άλλο στις ΗΠΑ και έτσι γύρισα πίσω στην Ελλάδα. Στην αρχή συνεργάστηκα με τηλεόραση με τον Αλφα και μετά κατέληξα στον Alter στο Show Bizz. Το 2013 και μετά τον Alter μπήκα στη Sirina και άρχισα ξανά τις ταινίες».

Όταν μιλάς με έναν πορνοστάρ η ερώτηση έρχεται εύλογη: Πως γίνεται να κάνει σεξ ενώ γύρω του υπάρχουν δεκάδες κόσμου, καμεραμάν, σκηνοθέτες και άλλοι τεχνικοί; Ο Απολλώνιος χαμογελάει και απαντά με φυσικότητα:

«Όλα είναι θέμα εγκεφαλικό. Πρέπει να έχεις φαντασία, αυτοσυγκέντρωση και να ζεις τη στιγμή με πάθος. Είναι καθαρά εγκεφαλικό θέμα, συγκεντρώνεσαι στο σεξ και αυτό είναι», εξηγεί και συμπληρώνει: «Σκέψου ότι δεν πήρα ποτέ βιάγκρα ή άλλα βοηθήματα και πάντα τα κατάφερνα και τα καταφέρνω. Βασικός άνθρωπος που με βοηθάει σε αυτό είναι ένας από τους καλύτερους ανδρολόγους που γνώρισα, ο Δημήτρης Δρακόπουλος, που είναι μαζί μου σε ότι χρειαστώ».

Όμως ποια μπορεί να είναι τα απρόοπτα που συμβαίνουν στις ταινίες πορνό;

«Συμβαίνουν και μάλιστα πολλά» εξηγεί ο Απολλώνιος «Θυμάμαι χαρακτηριστικά, σε ένα γύρισμα στη Χαβάη σε μια ταινία πολύ extreme, kinky με πολύ BDSM, όπου το σενάριο είχε και κλουβί για καρχαρίες… Εκεί μέσα μας έκλεισαν. Ήταν κάπως περίεργο εμείς γυμνοί και με τους καρχαρίες γύρω μας… Βέβαια υπήρχε το σχετικό προσωπικό, αλλά είναι μια σκηνή, μια εικόνα που σου κόβει την ανάσα».

«Η άλλη φάση έγινε στην Ελλάδα, στη ταινία ΄΄Η επανάσταση του λαού’’ όπου απαγάγω και ανακρίνω την κόρη του υπουργού και κάποια στιγμή της βάζω το πιστόλι στο …αιδοίο της, χωρίς όμως να γνωρίζω ότι ήταν γεμάτο!!! Αεροβόλο ήταν βέβαια, αλλά όταν πυροβόλησε, σκεφθείτε τι έγινε! Η κοπέλα τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά»!

Η συζήτηση συνεχίζεται και φτάνει στα παντρεμένα ζευγάρια, στις κουρασμένες σχέσεις, καταστάσεις που πολλά ζευγάρια βιώνουν. Η πρόταση του Απολλώνιου ακούγεται λίγο extreme αλλά την εξηγεί:

«Οι σχέσεις είναι γεμάτες πειρασμούς» λέει ο ίδιος «είτε θέλεις, είτε όχι, επηρεάζουν είτε τον άντρα, είτε την γυναίκα. Είναι η ρουτίνα, η κούραση που έρχεται φυσιολογικά. Έτσι λοιπόν κάνω μια πρόταση να υπάρχει εκτόνωση στο σεξ με άλλα άτομα, με επαγγελματίες, έτσι για να φύγει η ρουτίνα».

Ο Απολλώνιο ετοιμάζεται για τη νέα του ταινία και στο τέλος της συνέντευξης η ερώτηση έρχεται αυθόρμητα:

Πως αντέδρασαν οι γονείς σου όταν έμαθαν τι δουλειά κάνεις;

«Στην αρχή αντέδρασαν. Δεν τους άρεσε, αλλά στη συνέχεια το αποδέχθηκαν. Άλλωστε γνωρίζουν καλά τον γιό τους, δηλαδή εμένα…»

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...