Γιατί δεν θα ρίξεις καμιά αν βγαίνεις πάντα με τους «κολλητούς»

Γιατί δεν θα ρίξεις καμιά αν βγαίνεις πάντα με τους «κολλητούς»

Βγαίνεις συνεχώς με τους «κολλητούς» και φυσικά που πας τις περισσότερες φορές; Σε μπαρ φυσικά! Επομένως έχεις δύο μείον να ρίξεις γυναίκα: Το πρώτο είναι το μπαρ και το δεύτερο οι …κολλητοί!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί αρέσει στις γυναίκες η …πίσω όψη των αντρών

Αν είσαι μόνος αρκετό καιρό, σίγουρα θα έχεις δεσμευμένους φίλους που σου λένε όλη την όλη ώρα “βγες έξω να γνωρίσεις καμία” πώς προσδιορίζουν όμως το “έξω”; Φυσικά, σε κάποιο μπαράκι, όπου αντροπαρέες και γυναικοπαρέες βρίσκονται στον ίδιο χώρο και μπορούν να προσεγγίσουν ο ένας τον άλλο για να γνωριστούν. Μπορεί όμως μια τέτοια γνωριμία να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω;

Αν όμως είσαι συνεχώς με την αντροπαρέα, τότε μπορείς να περνάς καλά, να γελάτε, να πίνετε και η ώρα να περνάει γρήγορα, όμως δεν πρόκειται να σταυρώσεις γυναίκα. Ο λόγος είναι απλός: Ποια γυναίκα θα πλησιάσει μια αντροπαρέα ακόμα και αν σε έχει δει και σε έχει επιλέξει αρχικά;

Από την άλλη είναι ότι εσύ δεν βλέπεις τις …ματιές που ίσως σου ρίχνει, αφού ασχολείσαι με τους φίλους σου.

Ένας εναλλακτικός τρόπος γνωριμίας με μια γυναίκα, είναι να οργανώσεις ένα πάρτι σπίτι σου, όπου οι φίλοι και οι γνωστοί σου θα καλέσουν με τη σειρά τους, δικούς τους γνωστούς και φίλους. Έτσι θα ανοίξει ένας νέος κύκλος γνωριμιών…

Δεύτερον, το ποτό κάνει τα πάντα να μοιάζουν ομορφότερα, το ίδιο και τις γυναίκες. Μπορεί μεθυσμένος να προσεγγίσεις μια κοπέλα, η οποία τελικά δεν σου αρέσει όταν τη δεις νηφάλιος και τελικά να την μπλέξεις σε μια κατάσταση η οποία θα την πληγώσει.

Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να δοκιμάσεις νέες γνωριμίες σε μια καφετέρια πίνοντας καφέ, ο οποίος προκαλεί εγρήγορση και δε θα μπερδεύεις τα λόγια σου, όπως αν θα έπινες το τρίτο ποτήρι ουίσκι.

Γενικότερα, επικρατεί η άποψη ότι οι άνθρωποι που συχνάζουν στα μπαρ με σκοπό να κάνουν γνωριμίες, συνήθως τους ενδιαφέρει μόνο η ερωτική διάσταση των γνωριμιών αυτών.

Αυτό συνήθως αφορά τους άντρες, όμως τα τελευταία χρόνια, που τα onenightstand έχουν απενοχοποιηθεί, υπάρχουν και γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται για γνωριμίες που θα κρατήσουν παραπάνω από ένα βράδυ.

Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις μια γυναίκα με την οποία θα κάνεις σχέση, είναι να σε βοηθήσουν οι φίλοι σου, γνωρίζοντάς σου γνωστές τους ή φίλες των σχέσεών τους. Οι φίλοι σου ξέρουν τι πραγματικά ζητάς και μπορούν να σε βοηθήσουν να το βρεις.

Ένας άλλος λόγος που τα μπαρ δεν αποτελούν κατάλληλο μέρος γνωριμίας για σοβαρή σχέση, είναι ότι δεν υπάρχει κανένας ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα. Ακόμα και αν προσεγγίσεις με καλές προθέσεις μια γυναίκα, εκείνη είναι πιθανό να θεωρήσει ότι δεν ενδιαφέρεσαι για κανονική σχέση. Μην ξεχνάς ότι όλες οι γυναίκες θέλουν το στοιχείο του ρομαντισμού στην αρχή μιας γνωριμίας.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...