Κουρείο ή κομμωτήριο για το νέο σου κούρεμα;

Κουρείο ή κομμωτήριο για το νέο σου κούρεμα;

Τελευταία έχουν έρθει στη μόδα τα μπαρμπέρικα που ξυρίζουν κιόλας, αν θέλεις. Ωστόσο στον ενδιάμεσο χρόνο –πριν ξαναγίνουν μόδα- οι περισσότεροι άντρες πήγαιναν για κούρεμα στα κομμωτήρια που έγιναν unisex!

Τι κάνεις λοιπόν; Τι θα προτιμήσεις, ένα κομμωτήριο όπου θα κουρεύεσαι μαζί με τις κυρίες ή ένα μπαρμπέρικο μόνο για άντρες, από αυτά που ανοίγουν ως μανιτάρια;

Το θέμα είναι σοβαρό γιατί …παίζεται το …κεφάλι σου και δεν είναι καλό μετά από ένα κούρεμα να κυκλοφορείς με σκούφο για να μην φαίνονται τα μαλλιά σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε ποιο κούρεμα ταιριάζει στο στιλ και τη προσωπικότητα σου;

Έτσι λοιπόν προτιμότερο είναι να προτιμήσεις τη δοκιμασμένη συνταγή. Δηλαδή εκεί που κουρευόσουν, είτε ήταν κομμωτήριο, είτε μπαρμπέρικο και επειδή τα μπαρμπέρικα για χρόνια δεν υπήρχαν, προτιμότερο είναι να μείνεις στο κομμωτήριο που κουρευόσουν και να ακούς και τις κυρίες δίπλα σου να κουτσομπολεύουν, κάτι που είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό!

Το βέβαιο είναι ότι θα έχεις την ασφάλεια του κουρέματος και θα φύγεις με το κεφάλι ψηλά και όχι με σκούφο!

Βέβαια κανείς δεν θέλει να πει ότι τα μπαρμπέρικα δεν κάνουν καλά κουρέματα., αλλά πρέπει να δοκιμάσεις.

Ένας σημαντικός λόγος να φύγεις από το κομμωτήριο, είναι να μην μπορεί να ανταποκριθεί στα σύγχρονα κουρέματα. Ένας άλλος είναι αν θέλεις να απολαύσεις ένα βαθύ ξύρισμα, κάτι που δεν κάνουν τα περισσότερα κομμωτήρια.

Ο τρίτος και ίσως πιο σημαντικός λόγος είναι το μπαρμπέρικο να το έχουν κυρίες που σε κουρεύουν και σε περιποιούνται και υπάρχει και ένας τέταρτος λόγος: Να είσαι τόσο κολλημένος με τα αθλητικά που το μπαρμπέρικο θα γεμίσει τον χρόνο σου, αλλά βέβαια σε αυτή την περίπτωση ίσως ρισκάρεις το ….κεφάλι σου!

Η επιλογή είναι δική σου!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...