Ο γυμνός αστράγαλος είναι must και τον χειμώνα

Ο γυμνός αστράγαλος είναι must και τον χειμώνα

Τον χειμώνα κάνει κρύο αλλά η μόδα του γυμνού αστραγάλου, όχι στις γυναίκες, αλλά στους άντρες όχι μόνο παραμένει, αλλά είναι και must. Όλο και περισσότεροι, είτε με αθλητικά, είτε με μποτάκια φροντίζουν αν αφήνουν γυμνό τον αστράγαλο τους…

Και γενικά το καλοκαίρι είναι εύκολο αυτό. Όμως τον χειμώνα πως μπορείς να καταφέρεις να είσαι must με όλα τα υποδήματα;

Μεγαλύτεροι όταν βλέπουν κάποιον να φοράει cropped παντελόνι, αυτό που φτάνει λίγο πιο πάνω απ'τον αστράγαλο ή να σηκώνουν τα μπατζάκια του τζιν αντίστοιχα, μπορεί να σκέφτονται….

α. Πέρασε τρένο και του έκοψε τα μπατζάκια;

β. Ο βλάκας, το πήρε κοντό

γ. Σήκωσε τα ρεβέρ για να πλύνει τη βεράντα με το λάστιχο;

Ξεπεράστε τις παραπάνω σκέψεις και αντιμετωπίστε την αλήθεια: Τα cropped παντελόνια είναι πολύ «must» την άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά πλέον και τον χειμώνα. Αλλά βέβαια μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου όταν φοράς το χειμωνιάτικο τζίν παντελόνι.

Τα στενά τζιν τα οποία δεν έχουν πολύ φαρδύ στρίφωμα, είναι η ιδανική επιλογή για να συνδυάσεις τα μποτάκια ή ακόμα και τα μοκασίνια σου. Αν επιλέξεις ένα πιο επίσημο look, προτίμησε ένα κουστούμι με κοφτή εφαρμογή σε ένα casual ύφασμα για να δείχνεις άνετος και κομψός.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...