4 ιδανικοί τύποι εσώρουχων για σένα που αθλείσαι

4 ιδανικοί τύποι εσώρουχων  για σένα που αθλείσαι

Τα εσώρουχα είναι σημαντικά για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι η άνεση και ο δεύτερος και ίσως πιο σημαντικός είναι η υγεία σου και ειδικότερα για σένα που προπονείσαι.
Η Evolution Body παρουσιάζει μια ένα σειρά εσωρούχων που είναι ιδανικά για όσους αθλούνται, όχι μόνο λόγο του σχεδιασμού τους, αλλά κυρίως για το ύφασμα από τα οποία είναι κατασκευασμένα.

Το ΕΒ Jockstrap. Ειδικός σχεδιασμός που θα αφήσει ικανοποιημένους ακόμα και τους ποιό απαιτητικούς. Κατάλληλο για ενασχολήσεις οπώς ποδηλασία γυμναστήριο και μια πολύ καλή λύση για όσους ψάχνουν ένα διακριτικό εσώρουχο. Διαθέσιμο σε ένα μέγεθος (Μ) φτιαγμένο από 95% βαμβάκι και 5% elastane.

Το Evolution Body σε κλασσική γραμμή σχεδιασμένο να εφαρμόζει άνετα στο σώμα σας καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Φτιαγμένο από 95% βαμβάκι και 5% elastane το υψηλής ποιότητας ύφασμα του και η τέλεια εφαρμογή του στο σώμα σας το καθιστά ιδανικό για καθημερινές ενασχολήσεις όπως το γυμναστήριο,η δουλεία κτλ.

Μποξεράκι της σειράς εσωρούχων της.Μποξεράκι στενής εφαρμογής από 95% βαμβάκι και 5% elastane που σας προσφέρει τέλεια εφαρμογή στο σώμα και αθλητικό look.

Κλασσικό εσώρουχο σε αθλητική γραμμή σχεδιασμένο να εφαρμόζει άνετα στο σώμα σας καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Φτιαγμένο από 95% βαμβάκι και 5% elastane το υψηλής ποιότητας ύφασμα του και η τέλεια εφαρμογή του στο σώμα σας το καθιστά ιδανικό για καθημερινές ενασχολήσεις όπως το γυμναστήριο, η δουλεία κτλ.

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

5 super tips για να ανακαλύψεις τη δύναμη της θέλησης!
Δεν έκανες ποτέ στη ζωή σου πρωταθλητισμό και πάντα απορούσες πως οι αθλητές καταφέρνουν να πετυχαίνουν όλα αυτά τα ρεκόρ. Από τον στίβο μέχρι και το Moto GP τους βλέπεις και τους θαυμάζεις.