Μπρος τα …κάλη (μόδα) τι είναι το κρύο!

Μπρος τα …κάλη (μόδα) τι είναι το κρύο!

Με θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν είναι πολλοί εκείνοι που δεν λογαριάζουν το κρύο για να είναι ...μέσα το πνεύμα της μόδας!

Αν παρατηρήσεις θα προσέξεις ότι εσύ μπορεί να φοράς μπότες και διπλές κάλτσες και κάποιοι άλλοι να φορούν αθλητικά με κοντή κάλτσα και σηκωμένο παντελόνι για να εκτίθεται ο γυμνός αστράγαλος

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο γυμνός αστράγαλος είναι must και τον χειμώνα

Κάποτε οι άντρες απορούσαν με τις γυναίκες που έβγαιναν στη παγωνιά με πολύ κοντή φούστα για να δείχνουν τα καλλίγραμμα πόδια τους και σήμερα φαίνεται ότι οι μόδιστροι αποφάσισαν να το επεκτείνουν στον αντρικό γυμνό αστράγαλο, ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο.

Έτσι λοιπόν βλέπεις τον άλλον να είναι ντυμένος από πάνω σαν κρεμμύδι και από κάτω με αθλητικό, κοντή κάλτσα, κοντό παντελόνι και γυμνό αστράγαλο. Βέβαια αν τον ρωτήσεις θα σου πει ότι δεν κρυώνει!!!

Και να ήταν μόνο αυτό.

Άλλοι για να βρίσκονται μέσα στις προσταγές της μόδας φορούν χειμωνιάτικα ένα μακό μπλουζάκι (κάποιες φορές και κοντομάνικο) και από πάνω το μπουφάν.

Και δεν μιλάμε βέβαια για τις περιπτώσεις που προσέχεις τι μπλουζάκι θα φορέσεις κάτω από το πουλόβερ επειδή μπορεί αν βρεθείς σε κάποιον πολύ ζεστό εσωτερικό χώρο και να αναγκαστείς να το βγάλεις. Αλλά και πάλι αν ρωτήσεις θα σου πούνε ότι δεν κρυώνουν!

Οι προσταγές της μόδας κάποιες φορές είναι περίεργες και φυσικά υπάρχουν πολλοί που τις ακολουθούν άσχετα αν σε κάποιους από μας φαίνεται περίεργο!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...