Να γιατί το μάλλινο που πουλόβερ σου δίνει ζεστασιά και στιλ τις κρύες μέρες!

Να γιατί το μάλλινο που πουλόβερ σου δίνει ζεστασιά και στιλ τις κρύες μέρες!

Καθημερινότητα, αλλά και εκδρομή.Ψύχρα και ίσως σε κάποιες περιοχές πολύ κρύο. Σίγουρα θέλεις ένα ρούχο που θα κρατήσει το σώμα σου ζεστό στις κρύες μέρες του χειμώνα και αυτό είναι το μάλλινο πλεκτό πουλόβερ που δεν σου δίνει μόνο την απαραίτητη ζεστασιά, αλλά σου προσδίδει και στιλ!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Είσαι δυσκοίλιος; Αν ναι, τότε πρέπει να προσέξεις!

Συνήθως στις εκδρομές οι περισσότεροι φοράνε φόρμες. Όμως και ακόμα και στις εκδρομές όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες.

Καλές οι φόρμες, είναι άνετες, αλλά δεν ταιριάζουν σε όλα τα μέρη. Αντίθετα τα πλεκτά πουλόβερ ή ζακέτες σου προσδίδουν στιλ και ταιριάζουν σχεδόν σε όλες τις καταστάσεις ειδικά εκείνες των εκδρομών.Και στην τελική δεν είσαι σε αθλητική αποστολή για να φοράς συνεχώς φόρμες.

Φυσικά δεν είναι μόνο η εκδρομή αλλά και η καθημερινότητα. Πολλοί δεν προτιμούν τα χοντρά πουλόβερ επειδή στα κτίρια μέσα έχει ζέστη και …ζεσταίνονται. Έτσι προτιμούν να κρυώνουν στο δρόμο για να μη ζεσταίνονται σε κλειστούς χώρους παραβλέποντας το γεγονός ότι μπορούν να βγάλουν το πουλόβερ και να μείνουν με το μπλουζάκι.

Από την άλλη πολλοί λένε ότι τα πλεκτά τους …τσιμπάνε και έτσι τα έχουν βγάλει από την γκαρνταρόμπα τους. Πράγματι τα κακής ποιότητας πλεκτά μπορεί και να τσιμπάνε. Επειδή λοιπόν το πλεκτό είναι ένα διαχρονικό ρούχο μη διστάσεις να αγοράσεις κάτι ποιοτικό. Τότε θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να το φορέσεις ακόμα και κατάσαρκα, γυμνός από μέσα!

Το πλεκτό από την άλλη, προσφέρει ζεστασιά που σίγουρα θα την χρειαστείς σε ενδεχόμενη εκδρομή. Σκέψου ακόμα ότι ένα καλό φιλς αθλητικό πουλόβερ είναι σίγουρο ότι μπορεί να κοστίζει και περισσότερο από ένα καλό πλεκτό.

Γενικά να ξέρεις ότι τα πλεκτά ρούχα αρέσουν και στις γυναίκες. Δεν ξέρω το γιατί, αλλά τις γυναίκες τις εντυπωσιάζουν ο άνδρες που φοράνε πλεκτά, ίσως επειδή δείχνουν δυνατοί και σοφιστικέ!!!

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...