Δες τι είναι σωστό να κάνεις σε ένα spa (Video) [VIDEO]

Δες τι είναι σωστό να κάνεις σε ένα spa (Video) [VIDEO]

H χαλάρωση ενός spa αρέσει στους περισσότερους. Σάουνα, χαμάμ, ζεστά νερά, είτε ιαματικά, είτε απλώς ζεστά εμπλουτισμένα με άλατα. Τζακούζι, πισίνες, καταρράκτες νερού με πίεση που σε ανακουφίζουν και άλλα πολλά που συνθέτουν τη μαγεία ενός spa.

Όμως όσο και να προσφέρουν χαλαρότητα τα διάφορα spa δεν παύουν να έχουν κανόνες τόσο για την υγιεινή και την ασφάλεια σου, όσο και για την υγιεινή και την ασφάλεια των άλλων που θα ακολουθήσουν μετά από σένα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Σάουνα VS Χαμάμ: Ποιο είναι το καλύτερο;

Πως τι πρέπει να κάνεις σε ένα spa ώστε να επωφεληθείς τα μέγιστα και να φύγεις ανανεωμένος και χαλαρός.

Για παράδειγμα το μπάνιο καθαριότητας πριν μπεις στο spa είναι επιβεβλημένο και για σένα, ώστε να δεχτεί το δέρμα σου τις ιδιότητες ενός spa, αλλά και για τους επόμενους που θα ακολουθήσουν.

Έπειτα πρέπει να γνωρίζεις ότι πάντα χρησιμοποιείς πετσέτα, είτε στη σάουνα, είτε στο χαμάμ. Όπως πρέπει να γνωρίζεις ότι στο χαμάμ, αντίθετα από τη σάουνα μπορείς και να φοράς μαγιό, αντίθετα με το τζακούζι που μπαίνεις πάντα με μαγιό.

Το Activeman.gr πήγε στο spa του γυμναστηρίου Aqua Forum και με τη συμμετοχή του Γιάννη Δημητριάδη και της Βικτωρίας Οικονόμου σου παρουσιάζει ένα βίντεο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να περάσεις καλά και να φύγεις χαλαρωμένος και αναζωογονημένος.« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...