Έτσι θα φανείς μάγκας αν χάσεις το πιο τρελό στοίχημα

Έτσι θα φανείς μάγκας αν χάσεις το πιο τρελό στοίχημα

Πολλές φορές στις παρέες μπαίνουν στοιχήματα και κάποιες φορές το τίμημα για τον χαμένο είναι μια τρέλα, κάτι που κάποιος δεν θα έκανε σε κανονικές συνθήκες, όπως για παράδειγμα, αν χάσει να βγει γυμνός στα χιόνια!

Τι κάνεις λοιπόν στην περίπτωση που χάσεις ένα τέτοιο στοίχημα; Υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις τον …κινέζο και στη πλάκα να προσπεράσεις την …πληρωμή του στοιχήματος. Όμως αυτό δεν είναι μαγκιά και φυσικά θα ανεχτείς την καζούρα των φίλων σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πρόσεχε πριν το παίξεις …μάγκας στα χιόνια!!!!

Μαγκιά είναι λοιπόν να πληρώσεις το τίμημα, να βγάλεις τα ρούχα σου, αν βγεις στα χιόνια και να τους αποστομώσεις. Να δείξεις μάγκας δηλαδή, ότι δεν μασάς σε καμία πρόκληση.

Πως όμως θα το κάνεις, να βγεις γυμνός σε αρνητικές θερμοκρασίες μέσα στα χιόνια;

1. Βγάλτα γρήγορα

Αν αποφασίσεις να πληρώσεις μη το καθυστερείς. Βγάλε γρήγορα τα ρούχα σου και όχι σε μορφή …αισθησιακού στριπτιζ… Όσο πιο γρήγορα, τελειώσεις με την πληρωμή και την παγωμάρα, τόσο το καλύτερο.

2. Μην κάνεις …ζέσταμα

Μην αρχίσεις να κάνεις κάποιο είδος ζεστάματος, είναι ανώφελο και απλά θα παρατείνεις το …μαρτύριο. Βγάλε γρήγορα τα ρούχα σου και βγες στο χιόνι.

3. Σφίξου

Όταν βγεις γυμνός στο χιόνι και στο κρύο μη μείνεις χαλαρός, σφίξου. Σφίξε όσο μπορείς του μυς σου. Αυτός είναι άλλωστε ένας τρόπος αντίδρασης του οργανισμού στο κρύο για να ανεβάσει την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα σου.

4. Μην ακουμπάς το σώμα με τα χέρια σου

Έχε τα χέρια σου κάτω και μην ακουμπάς το σώμα σου προσπαθώντας να ζεσταθείς. Άλλωστε τα άκρα, δηλαδή τα χέρια και τα πόδια είναι πάντα πιο παγωμένα από το υπόλοιπο σώμα, επομένως θα κρυώσεις περισσότερο.

5. Μη ξεθαρρεύεις

Αν δεις ότι πραγματικά αντέχεις στο κρύο, μη ξεθαρρεύεις και παρατείνεις τον χρόνο μένοντας γυμνός στο χιόνι. Κάνε την υποχρέωση σου όσο πιο γρήγορα γίνεται, αν φυσικά δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός στο στοίχημα.

6. Μην …αναστενάζεις

Υπάρχει δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός σφίξε στα δόντια και μην αναστενάζεις ή βγάζεις άναρθρες κραυγές. Μπορεί μέσα σου αν θέλεις να ουρλιάξεις, αλλά μην το κάνεις, αφού η σιωπή ανεβάζει την μαγκιά του εγχειρήματος!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...