Το πρόσωπο δείχνει τον χαρακτήρα σου!

Το πρόσωπο δείχνει τον χαρακτήρα σου!

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου δείχνουν τον χαρακτήρα σου, αφού ο συνδυασμός του σχήματος με τα μάτια, το στόμα, αλλά και τις άλλες ιδιαιτερότητες που κάνουν έναν άνθρωπο μοναδικό, καθρεφτίζουν την ψυχή του, όπως έλεγαν και οι παλιοί.

Δες λοιπόν τι γίνεται:

1. Το μέγεθος των ματιών

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα ή και το χρώμα τους, επηρεάζουν την προσωπικότητα του ανθρώπου με τρόπο διαφορετικό. Τα μεγάλα μάτια, εκτός από την εξωτερική ομορφιά που χαρίζουν, φανερώνουν ότι το άτομο έχει ενθουσιώδη και κάποιες στιγμές επιπόλαιο χαρακτήρα.

ΔΙΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πες μου τον καφέ που πίνεις να σου πω τον …χαρακτήρα σου!

Το άτομο που έχει μικρά μάτια είναι εσωστρεφές και έχει πολλά αφανέρωτα μυστικά. Δεν αποκαλύπτει εύκολα τον πραγματικό του χαρακτήρα. Αν τα μικρά μάτια έχουν και σκληρό, κοφτερό σχήμα, σημαίνει ότι το άτομο είναι σνομπ και με απότομη συμπεριφορά.

2. Το χρώμα των ματιών

Αν το χρώμα των ματιών είναι μαύρο (ή πολύ σκούρο καστανό), σημαίνει ότι το άτομο διαθέτει πολύ καλούς και ευγενικούς τρόπους. Ο άνθρωπος που διαθέτει ανοιχτά καστανά μάτια έχει γλυκύτητα, υπομονή, ευγένεια και πίστη. Είναι άτομο με χιούμορ, έχει όμως συναισθηματικές εναλλαγές. Τα μάτια που έχουν το μελί χρώμα υποδηλώνουν ότι το άτομο είναι γενναίο και πολύ ευγενικό. Πρόκειται για ένα άτομο που δεν έχει μεγάλες ευαισθησίες, είναι ζηλόφθονο και συνήθως οι προθέσεις του είναι κακόβουλες.

Το άτομο που έχει ανοιχτόχρωμα γαλανά μάτια είναι τρυφερό, ρομαντικό, δημιουργικό και έχει και καλλιτεχνικές τάσεις. Τα πράσινα μάτια φανερώνουν ότι το άτομο είναι εύστροφο και του αρέσει η πνευματική εξέλιξη. Αρκετές φορές γίνεται καχύποπτο με τους ανθρώπους και ζηλεύει. Τα γκρίζα μάτια υποδηλώνουν ότι ο άνθρωπος που τα έχει διαθέτει σταθερότητα, ισορροπία, αλλά κάποιες φορές είναι ψυχρός και απόμακρος.

3. Τα φρύδια

Ο άνθρωπος που διαθέτει σκούρα, μαύρα φρύδια διαθέτει έναν πολύ σωστό, καλό και ισορροπημένο χαρακτήρα. Πυκνά φρύδια, είναι φιλάνθρωπος και οικονομικά εγκρατής. Κάθετα επίπεδα φρύδια, Ψύχραιμος, άνετος και ανεκτικός άνθρωπος. Μαλακά και αραιά φρύδια, ονειροπαρμένος και φαντασιόπληκτος άνθρωπος. Μαλακά και πυκνά φρύδια χαρακτηρίζουν άνθρωπο ευγενή, με δυνατό μυαλό και υψηλή νοημοσύνη. Τοξωτά φρύδια προσδίδουν αγνότητα και καλοσύνη. Παχιά και διάσπαρτα φρύδια δηλώνουν άνθρωπο με επιθετική, νευρική συμπεριφορά, έλλειψη αυθεντικότητας και υπερβολική απαισιοδοξία. Αν τα φρύδια είναι πολύ κοντά στα μάτια (τέμνονται): Σημαίνει ότι το άτομο διαθέτει μεγάλη ευστροφία. Οι άνθρωποι με κοντά, μικρά, αλλά ακανόνιστα στο σχήμα τους φρύδια είναι μυστικοπαθείς και έχουν πολύ δυνατή μνήμη.

Ίσια γραμμή φρυδιών, με σκληρή τρίχα, δηλώνουν άτομο γενναίο. Μακριά φρύδια, δηλώνουν άτομο που έχει τάση προς το κουτσομπολιό και δημιουργεί διαρκώς προβλήματα. Αν τα φρύδια είναι λεπτά και μαλακά, τότε είναι άτομο με μεγάλες ευαισθησίες.

4. Αυτιά

Αν μέχρι τώρα τα μάτια σου δεν έπεφταν στα αυτιά, από σήμερα θα προσέχεις πολύ τα αυτιά των ανθρώπων που γνωρίζεις, γιατί μπορούν να σου αποκαλύψουν μεγάλα μυστικά.
Αν γνώρισες έναν άνθρωπο που έχει μεγάλα αυτιά, τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι πολύ συχνά αδιαφορεί και παραμελεί τα καθήκοντά του και είναι τεμπέλης. Το άτομο που έχει μικρά αυτιά, διαθέτει πολύ ευαίσθητη ψυχή. Αν κάποιο γνωστό σου πρόσωπο έχει αυτιά χαμηλωμένα, που έχουν δηλαδή κλίση προς τα κάτω, σημαίνει ότι διαθέτει πολύ υψηλή νοημοσύνη. Αν τα αυτιά είναι μεγάλα, επίπεδα και χωρίς διαχωριστικές γραμμές:

Το άτομο είναι αγενές και έχει οικονομική τσιγκουνιά.

Τα αυτιά που είναι ακανόνιστα, χωρίς κάποια συγκεκριμένη μορφή, φανερώνουν ότι το άτομο είναι ανώριμο, ενώ ο άνθρωπος που έχει αυτιά που φαίνονται σαν να είναι πρησμένα, είναι απερίσκεπτο. Στρογγυλά παχιά αυτιά δείχνουν κακό χαρακτήρας, ενώ τα μακριά και παχιά αυτιά δείχνουν αγέρωχο και θρασύ χαρακτήρα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 12 γνωρίσματα του πραγματικού μάγκα!

Τα καλοσχηματισμένα αυτιά υποδηλώνουν άνθρωπο που ξέρει να μιλήσει και να σταθεί τη σωστή στιγμή, και με τον κατάλληλο τρόπο.

5. Μύτη

Αν έχεις μεγάλη μύτη είσαι άτομο που στέκεται στις λεπτομέρειες. Κοντή μύτη υποδηλώνει άνθρωπο που φοβάται μέχρι και τη σκιά του! Μακριά μύτη, άτομο που φαίνεται ψυχρό, έχει όμως μεγάλες ευαισθησίες, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με φιλανθρωπίες. Αν η μύτη κάνει καμπύλη και απέχει πολύ λίγο από το στόμα. είναι άτομο είναι επίμονο και έχει μεγάλο πείσμα. Το άτομο που διαθέτει φαρδιά μύτη, είναι φλογερά ερωτικό και με πολλές ερωτικές επιθυμίες.

Γαμψή μύτη, έχουν οι εξωστρεφής, ομιλητικοί χαρακτήρες, που κρατούν κακίες και δεν συγχωρούν. Αν η άκρη της μύτης είναι μεγάλη και στρογγυλή υποδηλώνει καλό άνθρωπο με αγνά αισθήματα.

Αν η μύτη έχει έντονο κόκκινο χρώμα (ή γενικότερα κοκκινίζει εύκολα), σημαίνει ότι το άτομο διαθέτει πείσμα και πολλές φορές η συμπεριφορά του είναι αγενής.

Τετραγωνισμένη μύτη υποδηλώνει υψηλό δείκτη IQ.

Αν η μύτη έχει κλίση προς τα πάνω (γαλλική μύτη), το άτομο έχει μεγάλη φαντασία, η συμπεριφορά του είναι αλαζονική. Θα πει ψέματα για να ξεφύγει καταστάσεις.

6. Στόμα

Όταν το στόμα έχει κλίση προς τα πάνω (χαμογελαστά χείλη): Υποδηλώνει ότι το άτομο έχει πολύ ευχάριστο, εύθυμο χαρακτήρα, είναι συγκαταβατικός και υποχωρητικός άνθρωπος.

Όταν το στόμα έχει κλίση προς τα κάτω: Ο άνθρωπος που το στόμα του έχει κλίση προς το κάτω, είναι απαιτητικός, απαισιόδοξος και αρκετά καχύποπτος.

Ίσια γραμμή στόματος: Όταν το στόμα ενός ανθρώπου είναι ίσιο (δεν έχει κλίση προς τα πάνω ή κάτω), σημαίνει ότι έχει αυτοέλεγχο και του αρέσει να ισορροπεί καταστάσεις.
Μικρό στόμα: Το μικρό στόμα φανερώνει άνθρωπο με απλό χαρακτήρα, ενώ το μεγάλο στόμα δείχνει ότι ο άνθρωπος είναι εξωστρεφής και αυθόρμητος.

7. Xείλη

Τα μικρά χείλη υποδηλώνουν ότι το άτομο διαθέτει μεγάλο εγωισμό. Λεπτά χείλη δείχνουν ανυπομονησία, το άτομο μπορεί να αγνοήσει τα συναισθήματα των γύρω του. Ο άνθρωπος με μεγάλα χείλια είναι γενναιόδωρος τόσο υλικά όσο και συναισθηματικά. Το άτομο που έχει πολύ λεπτά χείλια, πάντα θα σου πει τα πράγματα με το όνομά τους, δεν θα σου κρύψει ποτέ τίποτα! Όταν ένας άνθρωπος έχει μεσαίου μεγέθους χείλια, είναι πιστός και αφοσιωμένος.

8. Δόντια

Ο άνθρωπος που έχει μεγάλα δόντια διαθέτει δυναμισμό και δεν το βάζει εύκολα κάτω.

Το άτομο που έχει μικρά δόντια είναι μεθοδικό. Δόντια που έχουν κενά μεταξύ τους είναι ένδειξη οικονομικής ευημερίας.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...