Απίστευτοι μεζέδες στο «The Wet Match» της Καλαμαριάς! (Video)

Απίστευτοι μεζέδες στο «The Wet Match» της Καλαμαριάς! (Video)

Καφές, μπύρα, ποτό, αλλά και φαγητό είναι το concept του The Wet Match στη Καλαμαριά, ψηλά στη οδό Πόντου με Καυκάσου, ένα μοναδικό μπαρ που σου καλύπτει όλες τις ανάγκες για χαλάρωση και όμορφες στιγμές.

Φαγητό, ποτό, αλλά και σνακ και μερικά εξωτικά κοκτέιλ, έτσι για να φτιάξουμε το κέφι.

Η μπυροποσία είναι από τα βασικά ατού του The Wet Match, που στηρίζει τις ελληνικές μικροζυθοποίες. Βέβαια θα βρεις και τις κλασσικές γνωστές μπύρες, ελληνικές κι ξένες, αλλά σου προτείνουμε να δοκιμάσεις εκείνες από τις μικροζυθοποίες. Βαρέλι ή μπουκάλι η μπύρα σερβίρετε στη σωστή θερμοκρασία και στο σωστό ποτήρι!

Και φυσικά η μπύρα μόνη της δεν πάει και για να μην σε …κόψει η πείνα υπάρχουν και φαγητά – μεζέδες και σνακ. Σπεσιαλιτέ εκείνο το κοτόπουλο που το κάνουν με μια φανταστική σάλτσα, αλλά και τα stick χοιρινού που δεν παίζονται και στη συνταγή αποκαλύπτει on video ο σεφ του καταστήματος.

O top μπυρομεζές λέγεται: Χοιρινά sticks

Υπάρχουν και μπέργκερ και άλλα πολλά φαγητά και φυσικά υπάρχουν και σαλάτες για όσους ή όσες κάνουν …διατροφή με πρώτη και καλύτερη τη σαλάτα του Κλαύδιου που αποκαλύπτεται και αυτή on video!

Δες πως γίνεται η σπέσιαλ σαλάτα: Κλαύδιος

Για τους παραδοσιακούς μερακλήδες υπάρχει και τσίπουρο με τον μεζέ του. Εδώ υπάρχει μια ιδιομορφία αφού όλοι οι μεζέδες του, από τα φασόλια μέχρι και τα παστά είναι χειροποίητοι φτιαγμένοι από τον σεφ του The Wet Macth.

Μεζέδες που αξίζει να δοκιμάσεις.

Μοναδικός τσιπουρομεζές με χειροποίητα μεζεδάκια

Γενικά το The Wet Macth την ψάχνει στις γεύσεις που σου προσφέρει με συνταγές που έρχονται μέχρι και από τη μακρινή Ινδία, αρκεί να τα ζητήσεις και να ξεφύγεις σε άλλους γευστικούς κόσμους.

Από το πρωί με καφέ και μέχρι το βράδυ το The Wet Macth σε περιμένει, ενώ μπορείς να παρκάρεις άνετα στη γύρω περιοχή.

Τηλέφωνο: 231 045 8910

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...