Η καρδιά της ποδηλασίας χτυπά στη Θεσσαλονίκη

Η καρδιά της ποδηλασίας χτυπά στη Θεσσαλονίκη

Το σαββατοκύριακο η καρδιά της ποδηλασίας στην χώρα χτυπά στη Θεσσαλονίκη, αφού 18 ομάδες, από την Ελλάδα και στο εξωτερικό, μαζί με μεγάλα ονόματα του αθλήματος θα μετέχουν στο «5ο Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο», που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος «ΒΕΛΟΣ», σε συνεργασία με τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Βόλβης.

Στον αγώνα που θα μετέχουν αθλητές απ’ όλες τις περιφέρειες της χώρας, αλλά και το εξωτερικό μεταξύ των οποίων και οι Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν πρόσφατα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, Δημήτρης Αντωνιάδης (ΜΤΒ) και Χρήστος Βολικάκης (Πίστα), καθώς και ο Ρουμάνος Πρωταθλητής, Marius Petrache που παίρνει μέρος για τρίτη συνεχή χρονιά στους αγώνες.

Ο αγώνας θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες στη διαδρομή λόγω της εδαφικής ποικιλομορφίας και αποτελεί εξαιρετική ποδηλατική επιλογή.

Οι αγώνες θα αρχίσουν το Σάββατο 24/9 στις 11:00 π.μ. στο Δημαρχείο-Σταυρός Δήμου Βόλβης

Θα ακολουθήσει αγώνας αντοχής 141km με διαδρομή: Σταυρός-Ρεντίνα-Μ. Βόλβη-Νυμφόπετρα-Ευαγγελισμός-Ανάληψη-Κολχικό-Αυγή-Σοχός-Ασκός-Ανοιξιά-Φιλαδέλφειο-Βαμβακιά-Ρεντίνα-Σταυρός.

Οι εκκινήσεις κατά κατηγορία:

11:00 Εκκίνηση κατηγορίας Ανδρών-Elite, Εφήβων
11:05 Εκκίνηση κατηγορίας Masters-Open
16:00 Απονομές Ανδρών -Elite, Εφήβων, Masters και Open

Την Κυριακή 25/09 στις 11:00 πμ. οι αγωνιζόμενοι θα βρίσκονται στον Λευκό Πύργο όπου θα διεξαχθεί το Διεθνές Circuit Θεσσαλονίκης με διαδρομή: Λ. Πύργος – Ν. Γερμανού – Τσιμισκή – Σαλαμίνος – Λ. Νίκης – Λ. Πύργος.

Οι εκκινήσεις κατά κατηγορία:

11:00 Εκκίνηση κατηγορίας Masters-Open (8 στροφές Χ 4.5 km)
12:00 Εκκίνηση κατηγορίας Ανδρών- Elite/Εφήβων (10 στροφές Χ 4,5 km)
13:00 ΛΑΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ (στην διαδρομή του αγώνα)
13:30 Απονομές Ανδρών-Elite, Εφήβων, Masters-Open

Στο διήμερο θα μετέχουν οι ομάδες: B.K BORAC ΣΕΡΒΙΑΣ, BOTTECCHIA MIXED TEAM
C.S.A. STEAUA, ΕΘΝΙΚΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΘΗΣΕΑΣ MIXED TEAM, ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ,
ΚΟΜΟΤΙΝΙ MIXED TEAM, ΚΡΟΝΟΣ-ΠΕΣΑ MIXED TEAM, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΗΝΕΙΟΣ Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ, ΤΑΛΩΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.Χ. VELOS-SEGAFREDO.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...