Όταν τα ποδήλατα πάνε …πίστα …αλά Kart!

Όταν τα ποδήλατα πάνε …πίστα …αλά Kart!

Χθες Κυριακή στο Drive Park, τη πίστα kart, είχε αγώνα… Μόνο που δεν είχε θόρυβο μηχανών όπως συμβαίνει σε μηχανοκίνητο αγώνα! Όλα ήταν ήσυχα εκτός φυσικά από τις φωνές των θεατών και των αθλητών, αφού επρόκειτο για αγώνα ποδηλασίας!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 7 χειρότερες ατάκες για να ακυρώσεις μια έξοδο

Στην Ελλάδα υστερούμε σε πολλά όπως και σε πίστες ποδηλασίας. Στη χώρα μας η λέξη ποδηλατοδρόμιο είναι άγνωστη και ένα που υπάρχει είναι σε μαύρα χάλια! Έτσι στη Θεσσαλονίκη οι υπεύθυνοι της ΕΠΣΜΑΘ, πράττοντας σωστά, χρησιμοποίησαν την πίστα kart, αυτή του Drive Park στο Νέο Ρύσιο για το πρωτάθλημα αντοχής Β.Ε. Μία λύση ιδανική, αφού οι αγώνες έγιναν σωστά και με ασφάλεια.

Στις 11 το πρωί δόθηκε η εκκίνηση της πρώτης κατηγορίας και για δύο περίπου ώρες εξελίχθηκαν δυνατές μάχες όλων των κατηγοριών, με τους θεατές που είχαν γεμίσει το Drive Park να επευφημούν τους αθλητές.

Το Drive Park που είναι μια από τις καλύτερες και από τις παλιότερες πίστες kart της χώρας, εκτός από τους αγώνες και φυσικά τις προπονήσεις kart, φιλοξενεί αγώνες δεξιοτεχνίας αυτοκινήτου, μοτοσικλετών, διάφορα μηχανοκίνητα events και αγώνες ποδηλασίας.

Από νωρίς το πρωί τόσο η πίστα όσο και οι γύρω δρόμοι γέμισαν ποδήλατα και το πρωινό της Κυριακής κύλισε ποδηλατικά!

Για την ιστορία οι νικητές στις συνολικά έξι κατηγορίες του πρωταθλήματος αντοχής της ΕΠΣΜΑΘ είναι οι εξής:

- Παμπαίδων: Δ. Κατσιμπούρος (ΠΑΟΚ)

- Μίνι Μεγάλα: Π. Σταματιάδης (ΠΑΟΚ)

- Μίνι Μικρά: Ν. Κοντός (Μαχητής Σερρών)

- Παγκορασίδων: Φ. Μπάνου (Βέλος)

- Μίνι Μεγάλα: Δ. Τρουλή (ΠΑΟΚ)

- Μίνι Μικρά: Φ. Μαλούση (ΠΑΟΚ)

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...