4 μοναδικές προτάσεις για απόδραση στο Πόζαρ!

4 μοναδικές προτάσεις για απόδραση στο Πόζαρ!

Πρόκειται για έναν προορισμό για το απόλυτο χαλάρωμα. Σε αυτή τη καταπληκτική περιοχή οι άνθρωποι του Activeman ανακάλυψαν και σου προτείνουν τέσσερα μοναδικά σημεία να χαλαρώσεις, ένα εστιατόριο και τρία ξενοδοχεία.

Τα λουτρά Πόζαρ είναι ένας οργανωμένος προορισμός για όσους θέλουν να συνδυάσουν την ξεκούραση, χαλάρωση και τόνωση με τις θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών νερών. Υπάρχουν πλήρως οργανωμένες και διαμορφωμένες εσωτερικές πισίνες, τα χαμάμ και τα τζακούζι

Η επαρχία Αλμωπίας με πρωτεύουσα την Αριδαία απλώνετε κάτω από την προστατευτική σκιά του Βόρα σκεπασμένου από πυκνά δάση στα δυτικά και με επιβλητική γυμνότητα στα βόρεια.

Στα λουτρά λειτουργούν έξι διαφορετικές πισίνες σε κλειστές εγκαταστάσεις. Άλλες με μοντέρνο και άλλες με γραφικό ύφος προσφέρουν χαλάρωση και τόνωση στο σώμα και την ψυχή. Το ιδιαίτερο αυτών των πισίνων είναι ότι έχουν βότσαλα στον πάτο που δημιουργούν ένα φυσικό στοιχείο. Τα τζακούζι και τα σπα βρίσκονται σε ξεχωριστά δωμάτια. Η παροχή νερού σε αυτά είναι με πίεση και το ιαματικό, ζεστό νερό ανανεώνεται συνεχώς. Η χωρητικότητά τους είναι για ένα ή δύο άτομα.

Στην περιοχή των λουτρών το Activeman ανακάλυψε και σου προτείνει το εστιατόριο Διόνυσος για καλό παραδοσιακό φαγητό. Για διαμονή υπάρχουν τρία καταπληκτικά ξενοδοχεία – ξενώνες που είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν τις ανάγκες σου. Μπορείς να επισκεφθείς, τον Ξενώνα Καλλίνικος και τα ξενοδοχεία Νόστος και Γαλαξίας

Δες και επέλεξε:

Διονυσος: Γεύσεις με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση!

Σε απόσταση 3 χιλ. από τα ιαματικά λουτρά "Πόζαρ", στους πρόποδες του όρους Βόρας(Καϊμάκτσαλαν) βρίσκεται χτισμένο το γραφικό χωριό της Όρμας.

Στην πλατεία του χωριού κάτω από τα υπεραιωνόβια πλατάνια και δίπλα σε γάργαρα νερά σας περιμένει ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον για να σας ταξιδέψει σε νέους γευστικούς προορισμούς. Το εστιατόριο «Διόνυσος».

 

Γαλαξίας: Οικειότητα, η ζεστασιά και η φιλοξενία

Το ξενοδοχείο Γαλαξίας με τα δύο κτίρια του μπορεί και σας προσφέρει άνετη & ευχάριστη διαμονή.

Η οικειότητα, η ζεστασιά και η φιλοξενία είναι τρόπος ζωής για μας.

 

Καλλίνικος: Αυθεντική Μακεδονική φιλοξενία

Η φύση σας χαρίζει απλόχερα τις ομορφιές της στο όμορφο χωριό Λουτράκι δίπλα στα Λουτρά Πόζαρ Πέλλας.  Η γνωστή λουτρόπολη που βρίσκεται στην είσοδο του φαραγγιού Ράμνο Μπορ (Ισο Πεύκο) έχει εξελιχθεί σε ένα θερμαλιστικό κέντρο που προσφέρει δραστηριότητες υγείας.

Περπάτημα, Αναρρίχηση, Περιηγήσεις στο σπηλαιολογικό πάρκο & άλλες υπαίθριες δραστηριότητες στην φύση της Ορεινής Πέλλας είναι ότι πρέπει για να κρατήσετε την φόρμα σας.

 

Nostos: Παραδοσιακά, αρμονικά στη φύση και φιλόξενα!


Στο δρόμο Αριδαίας - Λουτρών εκεί που ο πολιτισμός παραχωρεί τη θέση του στα πλατάνια της φύσης και των αιώνων βρίσκεται κτισμένος ο Νόστος.

Η παραδοσιακή εικόνα η ώχρα των τούβλων και τα ξύλινα παραθυρόφυλλα ενσωματώνουν αρμονικά το κτήριο στη Φύση.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...