Αυτά τα βότανα θα σε κάνουν turbo στο κρεβάτι

Αυτά τα βότανα θα σε κάνουν turbo στο κρεβάτι

Θέλεις να είσαι πάντα ντούρος στο κρεβάτι; Με τους ρυθμούς ζωής που κάνουμε είναι δύσκολο χωρίς βοήθεια και αντί να παίρνεις Viagra ή κάτι άλλο σχετικό, μπορείς να το κάνεις με φυσικό τρόπο, με τα βότανα.

Δες λοιπόν ποια είναι τα βότανα που θα σε κάνουν τούρμπο στο κρεβάτι

1. Γιοχίμπ (Yohimbe)

Το βότανο προέρχεται από το φλοιό του αειθαλούς αφρικανικού δέντρου Pausinystalia yohimbe. Ενισχύει τη ροή αίματος και τα νευρικά σήματα προς τα γεννητικά όργανα. Δε συνιστάται για άντρες που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή για νεφροπάθειες.

2. Γκίγκο Μπιλόμπα (Ginkgo biloba)

Πρόκειται για το εκχύλισμα των φύλλων του φυτού γκίγκο, το οποίο ευδοκιμεί στην Κίνα. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της κακής κυκλοφορίας και της κόπωσης. Σουηδοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα ενεργά συστατικά στα φύλλα του φυτού συμβάλλουν στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και παράλληλα διευκολύνουν τη ροή του αίματος.

3. Τζίνσενγκ

Εξαιρετικά δημοφιλές στην Κίνα, το τζίνσενγκ θεωρείται ιδανικό για την αντιμετώπιση του στρες, καθώς «απορροφά» την κορτιζόλη, ευρύτερα γνωστή ως «η ορμόνη του στρες», και την αδρεναλίνη. Κλινική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στην Κορέα έδειξε ότι το βότανο παρατείνει σημαντική τη στύση και καθυστερεί την εκσπερμάτιση.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...