Πρότεινες για εμπλουτισμό, αποκατάσταση και ανάπτυξη από την ΒΜΧΧ

Πρότεινες για εμπλουτισμό, αποκατάσταση και ανάπτυξη από την ΒΜΧΧ

Δύο συμπληρώματα πρωτεΐνης παρουσιάζει η BMXX την SP-7 και την Taurus beef protein complex. Πρόκειται για δύο προϊόντα που το πρώτο εμπλουτίζει τους μυς μετά από εξαντλητικές προπονήσεις και το δεύτερο δημιουργεί το περιβάλλον για μυϊκή αποκατάσταση και ανάπτυξη.
Αναλυτικά τα δύο προϊόντα της ΒΜΧΧ

SP-7
Η νέα πρωτεΐνη SP-7 της BMXX περιέχει πρωτεΐνες αργής και γρήγορης απορρόφησης από επτά διαφορετικές πηγές υψηλής ποιότητας (WPC, MPC, Egg Albumin, Micellar, casein, Microfiltered WPI, Milk Protein, Isolate, SPI). Αναμιγνύεται εύκολα σε νερό και εμπλουτίζει τους μυς με βασικά συστατικά πριν και μετά από εξαντλητικές προπονήσεις.

Κάθε μερίδα SP-7 εξασφαλίζει 53% πρωτεΐνη, 4000mlg BCAAs (2:1:1) και 3500 mlg L- Γλουταμίνη, Τριγλυκερίδια Μέσης Άλυσου (MCT – φυτικά λιπαρά) καθώς επίσης και πεπτικά ένσημα και προβιοτικά (Bromelain, παπαϊνη και ινουλίνη από πικραλίδα) που βοηθούν στη πέψη και την αφομίωση.
Το SP-7 προσφέρει πολυάριθμα δομικά συστατικά στις βέλτιστες αναλογίες ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Taurus beef protein complex
Η Taurus beef protein complex της BMXX περιέχει 95% της υψηλότερης ποιότητας Υδρολυμένης Απομονωμένης Πρωτεΐνης από μοσχαρίσιο κρέας σε συνδυασμό με πρωτεΐνη σε συνδυασμό με πρωτεΐνη ορού γάλακτος ώστε να επιταχύνεται η μέγιστη δυνατή απορρόφηση. Το μοναδικό μείγμα πρωτεΐνης εξασφαλίζει ένα ακριβές μείγμα αμινοξέων, σχεδιασμένο να δημιουργεί ιδανικό περιβάλλον για μυϊκή αποκατάσταση και ανάπτυξη.

Το υπέροχο ρόφημα πρωτεΐνης taurus με όλα τα προαναφερόμενα πλεονεκτήματα, ξαναγεμίζει τους μυς με όλα τα δομικά συστατικά των ιστών. Τα ροφήματα πρωτεΐνης που προέρχονται από μοσχαρίσιο κρέας και ορό γάλακτος, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βασικά αμινοξέα διακλαδωτής αλυσίδας (BCAAs) καθώς επίσης και πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε γλουταμίνη μορφής L το πιο άφθονο ελεύθερο αμινοξυ στο ανθρώπινο αίμα.
Τα βασικά αμινοξέα είναι απαραίτητα για το ανθρώπινο σώμα και τους μυϊκούς ιστούς αλλά δεν μπορούν να συντεθούν όλα από το σώμα οπότε πρέπει να λαμβάνονται μέσω υγιεινής διατροφής!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

5 super tips για να ανακαλύψεις τη δύναμη της θέλησης!
Δεν έκανες ποτέ στη ζωή σου πρωταθλητισμό και πάντα απορούσες πως οι αθλητές καταφέρνουν να πετυχαίνουν όλα αυτά τα ρεκόρ. Από τον στίβο μέχρι και το Moto GP τους βλέπεις και τους θαυμάζεις.