ΒΜΧΧ: Τρία δυνατά προϊόντα για αθλητική διατροφή

ΒΜΧΧ: Τρία δυνατά προϊόντα για αθλητική διατροφή

Προϊόντα που καλύπτουν πλήρως τις αυξημένες ανάγκες των αθλητών, διαθέτει η Body Maxx. H Myofuel για αποτελεσματική μυϊκή ανάπτυξη, η νέα πρωτεΐνη SP-7 και Taurus beef protein complex, είναι τα τρία προϊόντα που ικανοποιούν απόλυτα τον κάθε αθλητή, για μυϊκή ανάπτυξη, εμπλουτισμό των μυών μετά από εξαντλητικές προπονήσεις και για μυϊκή αποκατάσταση και ανάπτυξη.
Αναλυτικά:

Myofuel της bmxx για αποτελεσματική μυϊκή ανάπτυξη

Το Myofuel της bmxx είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές πρωτεΐνες για τη μυϊκή ανάπτυξη και γι αυτό αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά προϊόντα στην αγορά. Πρόκειται για ένα ισορροπημένο μείγμα πρωτεϊνης γάλακτος, ορού γάλακτος, πεπτιδίων γλουταμίνης και πρωτεϊνη ορού από μοσχάρι. Η άμμεση απορρόφηση εγγυάται άμεση κάλυψη σε ανάγκη πρωτεϊνης ανάμεσα στα γεύματα. Περιέχει σημαντική ποσότητα πρωτεολυτικών ενζύμων τα οποία προσφέρουν άμμεση απορρόφηση πρωτεϊνης.

Το ιδανικό μείγμα υδατανθράκων και φυτικών λιπαρών, παρέχει την απαραίτητη ενέργεια που διοχετεύεται στους μύς. Η μεγάλη ποσότητα αμινοξέων που παρέχει στη δόση επιταχύνουν τη σύνθεση πρωτεϊνης. Επίσης συμβάλλει στην καθυστέρηση της εμφάνισης της μυϊκής κόπωσης ενώ βοηθάει στην ανάπτυξη των μυϊκών ιστών. .
Ενα μοναδικό μείγμα χωρίς ασπαρτάμη, αλλά με υπέροχη γεύση.

Είναι διαθέσιμο σε συσκευασίες των 908g-2ibs, 2270g και σε φακελάκια με δόσεις των 30g. Διατίθεται σε γεύσεις σοκολάτα, φράουλα και στρατσιατέλα. Και όπως όλα τα προϊόντα της BMXX έχει κρεμώδη γεύση, είναι παρασκευασμένο με πρωτείνη από μοσχάρι, χωρίς ασπρατάμη και με επιπλέον BCAA 2:1:1

SP-7 


Η νέα πρωτεΐνη SP-7 της BMXX περιέχει πρωτεΐνες αργής και γρήγορης απορρόφησης από επτά διαφορετικές πηγές υψηλής ποιότητας (WPC, MPC, Egg Albumin, Micellar, casein, Microfiltered WPI, Milk Protein, Isolate, SPI). Αναμιγνύεται εύκολα σε νερό και εμπλουτίζει τους μυς με βασικά συστατικά πριν και μετά από εξαντλητικές προπονήσεις.

Κάθε μερίδα SP-7 εξασφαλίζει 53% πρωτεΐνη, 4000mlg BCAAs (2:1:1) και 3500 mlg L- Γλουταμίνη, Τριγλυκερίδια Μέσης Άλυσου (MCT – φυτικά λιπαρά) καθώς επίσης και πεπτικά ένσημα και προβιοτικά (Bromelain, παπαϊνη και ινουλίνη από πικραλίδα) που βοηθούν στη πέψη και την αφομίωση.

Το SP-7 προσφέρει πολυάριθμα δομικά συστατικά στις βέλτιστες αναλογίες ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Taurus beef protein complex

Η Taurus beef protein complex της BMXX περιέχει 95% της υψηλότερης ποιότητας Υδρολυμένης Απομονωμένης Πρωτεΐνης από μοσχαρίσιο κρέας σε συνδυασμό με πρωτεΐνη σε συνδυασμό με πρωτεΐνη ορού γάλακτος ώστε να επιταχύνεται η μέγιστη δυνατή απορρόφηση. Το μοναδικό μείγμα πρωτεΐνης εξασφαλίζει ένα ακριβές μείγμα αμινοξέων, σχεδιασμένο να δημιουργεί ιδανικό περιβάλλον για μυϊκή αποκατάσταση και ανάπτυξη.

Το υπέροχο ρόφημα πρωτεΐνης taurus με όλα τα προαναφερόμενα πλεονεκτήματα, ξαναγεμίζει τους μυς με όλα τα δομικά συστατικά των ιστών. Τα ροφήματα πρωτεΐνης που προέρχονται από μοσχαρίσιο κρέας και ορό γάλακτος, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βασικά αμινοξέα διακλαδωτής αλυσίδας (BCAAs) καθώς επίσης και πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε γλουταμίνη μορφής L το πιο άφθονο ελεύθερο αμινοξυ στο ανθρώπινο αίμα.

Τα βασικά αμινοξέα είναι απαραίτητα για το ανθρώπινο σώμα και τους μυϊκούς ιστούς αλλά δεν μπορούν να συντεθούν όλα από το σώμα οπότε πρέπει να λαμβάνονται μέσω υγιεινής διατροφής!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Οι κανόνες του στιλάτου άντρα έχουν 11 απλές κινήσεις!
Το να έχεις στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κουστουμάτος! Ο καθένας μας έχει το δικό του στιλ, αρκεί να φροντίσεις να το καλλιεργήσεις και φυσικά να το αναδείξεις.