Τα 5 σημαντικά μικροπράγματα που μπορεί να ξεχάσεις στο χειμωνιάτικο ταξίδι

Τα 5 σημαντικά μικροπράγματα που μπορεί να ξεχάσεις στο χειμωνιάτικο ταξίδι

Μπορεί να μην έχεις ξεχάσει να βάλεις τια αλυσίδες στο αυτοκίνητο σου για να ταξιδέψεις τον χειμώνα, όμως μπορεί να έχεις ξεχάσει να πάρεις μαζί σου κάποια άλλα πολύ σημαντικά μικροπράγματα.

Δες ποια είναι αυτά:

1. Αδιάβροχα γάντια

Χωρίς τα αδιάβροχα χειμωνιάτικα γάντια είναι σχεδόν αδύνατον να βάλεις τις αλυσίδες στο αυτοκίνητο. Ο λόγος είναι ότι με την παγωνιά θα παγώσουν τα δάχτυλα σο. Και αν ακόμα τις βάλεις θα δυσκολεύεις να οδηγήσεις μετά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 5 tips για να βάλεις και να μετακινηθείς με αλυσίδες! (Video)

2. Αδιάβροχο

Μπορεί να είσαι καλά ντυμένος, αλλά αυτό το μπουφάν που φοράς μπορεί να μην αντέχει πολύ στο νερό. Επομένως ένα λεπτό αδιάβροχο που είναι για όλες τις εποχές και μπαίνει πάνω από το μπουφάν είναι απαραίτητο.

3. Πατάκι αδιάβροχο

Αν χρειαστεί να βάλεις αλυσίδες θα πρέπει να γονατίσεις και δεν είναι ευχάριστο να γονατίσεις στο χιόνι αφού το παντελόνι σου θα γίνει μούσκεμα. Ένα μικρό πλαστικό αδιάβροχο πατάκι είναι ότι πρέπει!

4. Φακός

Ο φακός και με εφεδρικές μπαταρίες είναι απαραίτητος για να βλέπεις το βράδυ ή την ημέρα στα «σκοτεινά» σημεία του αυτοκινήτου σου στον κινητήρα ή ακόμα και κάτω από τον θόλο όταν περνάς τις αλυσίδες.

5. Φωσφορούχο γιλέκο

Είναι πορτοκαλί με φωσφορούχες λωρίδες και δεν πιάνει πολύ χώρο. Πολύ χρήσιμο αν μείνεις ή χρειαστεί να βάλεις αλυσίδες μέσα στη νύχτα. Το φοράς πάνω από το μπουφάν κα γίνεσαι ευδιάκριτος στους άλλους οδηγούς.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...